Jaka jest wasza ulubiona postać ? Moja to Hawkeye !! Proszę podawajcie :)
Natasha Romanoff aka Black Widow
Clint Bartona aka Hawkeye
Steve Rogers aka Kapitan Ameryka
Z głównej szóstki: Czarna Wdowa, Hawkeye, a resztę chyba tak samo może Kapitana i Iron mana bardziej, a z tych złych Lokiego.
Dla czego ? Hmmm ... wiesz co sama nie wiem. Gra go mój ulubiony aktor i tak jak Romanoff jest najlepszym zabójcom.
Zbójcy w filmach żądzą !! :)
w sumie racja, chociaż jesli chodzi o superbohatera z łukiem to wolę Green Arrowa :) i zabójcą a nie zabójcom
Moje ulubione postacie to nick fury , falcon, wanda i pietro z zimowego zolnierza, baron von strucker , wiplash , loki ktorego dzialania mnie interesuja , spider man , venom, malekith oraz thanos ktory jest mega zarabisty cciekawe co bedza za filmy po avengers infinity war, marvel musi cos wymyslic poniewaz ma filmy do 2028roku i jeszcze moj ulubiony bohater to magneto ktory jest mega zly a ty co za postacie lubisz kasia11101 pozdrawiam
wow :) masz wiele ulubieńców, a w ogóle teraz zobaczyłem że nowy użytkownik witamy :)
Loki i Stark. Za to tego Twojego Hawkeye wręcz nie znoszę i nie wiem dlaczego. Może to kwestia aktora? Nie umiem powiedzieć co mnie w nim denerwuje, ale jak się pojawia na ekranie to psuje mi humor.
Hawkeye jest najsłabszy z Avengersów, zaraz za nim jest Czarna Wdowa, sporo osób są do niego uprzedzeni, nie jest jednak to wina aktora, ponoć zle został odwzorowany do swojej postaci komiksowej. Ale winą jakoś aktora to chyba nie jest. Tak słyszałem.
Cap i Loki. Resztę też lubię i to bardzo, ale jednak tych dwóch bohaterów najbardziej, no może jeszcze Stark ;D Za to Hawkeye mi trochę żal, bo wiele osób z mojego otoczenia go nie lubi...a ja wręcz przeciwnie ;P
Tak Stark i Hwkeye żądzą !!! :) Loki w sumie też jest fajny ... no przypadkiem dostał fajną moc od żony Odyna :)
Jak dla mnie Kapitan Ameryka i Hulk . Jakby był w tym filmie Wolverine to i była by trzecia :D ale tak dobrze ni ma
Nom Stark jest super ! Sama nwm czemu ... jest egoistą, narcyzem, i jest a społeczny.
Zresztą też jestem narcyzką. On jest fajny bo jest przeciwieństwem dobra a gra bohatera :)
ja też nie wiem dlaczego jest super ale jest coś w nim pociągającego :3
jest może egoistą, narcyzem, i jest a społeczny jak to napisałaś ale też niezły z niego gość, po dołączeniu do Avengersów jednak się zmienia na lepsze chociaż początkowo nie chciał do nich należeć.