PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211608
6,1 72 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Ulubiona postać

użytkownik usunięty

Jaka jest wasza ulubiona postać ? Moja to Hawkeye !! Proszę podawajcie :)

użytkownik usunięty

Natasha Romanoff aka Black Widow

Clint Bartona aka Hawkeye

Steve Rogers aka Kapitan Ameryka

użytkownik usunięty

:D dzięki za odpowiedź

Tony Stark / Iron-Man
oraz Vision

ocenił(a) film na 8

Z głównej szóstki: Czarna Wdowa, Hawkeye, a resztę chyba tak samo może Kapitana i Iron mana bardziej, a z tych złych Lokiego.

użytkownik usunięty

Żadna. Choć mam cień nadziei, że Vision mnie czymś zaskoczy.

ocenił(a) film na 9

Po co się wypowiadasz w takim razie skoro żadna? Zaśmiecasz forum kolego

użytkownik usunięty
Himiteshu

No i po zawalać mnie pretensjami?

użytkownik usunięty

Nie przejmuj się nim :P masz prawo wyrazić swoje zdanie :)

Kapitan ,Stark, Hulk,Black Widow bliźniaki i Vision

ocenił(a) film na 9

Kapitan Ameryka za badassowanie :P

ocenił(a) film na 9

Dlaczego Hawkeye?

użytkownik usunięty
Himiteshu

Dla czego ? Hmmm ... wiesz co sama nie wiem. Gra go mój ulubiony aktor i tak jak Romanoff jest najlepszym zabójcom.
Zbójcy w filmach żądzą !! :)

ocenił(a) film na 9

w sumie racja, chociaż jesli chodzi o superbohatera z łukiem to wolę Green Arrowa :) i zabójcą a nie zabójcom

ocenił(a) film na 7

Iron Man

użytkownik usunięty
invisiblepata

Nom też jest fajny :)

Moje ulubione postacie to nick fury , falcon, wanda i pietro z zimowego zolnierza, baron von strucker , wiplash , loki ktorego dzialania mnie interesuja , spider man , venom, malekith oraz thanos ktory jest mega zarabisty cciekawe co bedza za filmy po avengers infinity war, marvel musi cos wymyslic poniewaz ma filmy do 2028roku i jeszcze moj ulubiony bohater to magneto ktory jest mega zly a ty co za postacie lubisz kasia11101 pozdrawiam

użytkownik usunięty
marvelfan_filmweb

wow :) masz wiele ulubieńców, a w ogóle teraz zobaczyłem że nowy użytkownik witamy :)

ocenił(a) film na 8

Loki i Stark. Za to tego Twojego Hawkeye wręcz nie znoszę i nie wiem dlaczego. Może to kwestia aktora? Nie umiem powiedzieć co mnie w nim denerwuje, ale jak się pojawia na ekranie to psuje mi humor.

użytkownik usunięty
Belief

Hawkeye jest najsłabszy z Avengersów, zaraz za nim jest Czarna Wdowa, sporo osób są do niego uprzedzeni, nie jest jednak to wina aktora, ponoć zle został odwzorowany do swojej postaci komiksowej. Ale winą jakoś aktora to chyba nie jest. Tak słyszałem.

użytkownik usunięty

Od czarnej Wdowy sie odwal !! To najlepsza morderczyni wszech czasów !! :/

użytkownik usunięty

ale ja tylko mówię jak jest a uwielbiam zarówno Czarną Wdowę jak i Hawkeye :)

użytkownik usunięty

tylko to co napisałem jest prawdą.

użytkownik usunięty
Belief

Kwestia gustu ... :)

użytkownik usunięty

O gustach się tu nie dyskutuje i całe szczęście.

użytkownik usunięty

:)

Cap i Loki. Resztę też lubię i to bardzo, ale jednak tych dwóch bohaterów najbardziej, no może jeszcze Stark ;D Za to Hawkeye mi trochę żal, bo wiele osób z mojego otoczenia go nie lubi...a ja wręcz przeciwnie ;P

użytkownik usunięty
kasiaax33

Tak Stark i Hwkeye żądzą !!! :) Loki w sumie też jest fajny ... no przypadkiem dostał fajną moc od żony Odyna :)

Jak dla mnie Kapitan Ameryka i Hulk . Jakby był w tym filmie Wolverine to i była by trzecia :D ale tak dobrze ni ma

Dla mnie od zawsze 1 miejsce zajmuje Iron Man (Tony Stark) potem Kapitan Ameryka, Thor i Hulk

użytkownik usunięty
Sonea1994

Nom Stark jest super ! Sama nwm czemu ... jest egoistą, narcyzem, i jest a społeczny.
Zresztą też jestem narcyzką. On jest fajny bo jest przeciwieństwem dobra a gra bohatera :)

ja też nie wiem dlaczego jest super ale jest coś w nim pociągającego :3
jest może egoistą, narcyzem, i jest a społeczny jak to napisałaś ale też niezły z niego gość, po dołączeniu do Avengersów jednak się zmienia na lepsze chociaż początkowo nie chciał do nich należeć.

użytkownik usunięty
Sonea1994

:D Od początku nie lubił Kapitana Ameryki. Dobra była scenka w Avengers jak Star powiedział do kapitana że druty łatwiej przeciąć niż sie na nich położyć po to by inni przeszli. Nie dość że aktora dopasowali ekstra to jeszcze postać genialna ! :3