Jak myślicie kto może być wrogiem w 3 części? Stawiam na Kanga.W 4(jeśli będzie) ewentualnie
może pojawić się Thanos
Sorry że na piszę stronie Age of Ultron, ale na stronie 3 jest mniejszy ruch
Nie wiadomo czy prawa do Kanga ma Marvel. Równie dobrze mogą one teraz należeć do FOXA.
W Avengers 3 villainem będzie Thanos, to już praktycznie przesądzone.
W kolejnych częściach ciężko powiedzieć, prawa do postaci Kanga mają jeśli się nie mylę oba studia na zasadzie takiej, jak w przypadku Quicka i Scarlet, ale wątpię, by był on głównym przeciwnikiem Avengers, jest zbyt mało rozpoznawalny. Gdybym miał strzelać, to Avengers 4 będzie nosiło podtytuł World War Hulk (choć to mało prawdopodobne) i każdy wie o czym będzie opowiadać.
Lokiego też zbyt wiele osób nie znało (nie licząc fanów komiksów i universum Marvela a mówimy tu o filmach) dlatego też min. powstał film Thor. Osobiście myślę, że Thanos pojawi się jeszcze przed trzecią częścią Mścicieli (nie licząc sceny po napisach w jedynce i Strażnikach Galaktyki).
Pojawienie się Lokiego jest uzasadnione, gdyż w komiksach był pierwszym przeciwnikiem Avengers i Joss Whedon oddał w ten sposób hołd komiksowi Avengers #1.
Thanos pojawi się na 100% w Guardians of the Galaxy.
Zastanawiam sie czemu połowa tematów w stylu "jak sądzicie co będzie" mówi o rzeczach które od miesięcy są potwierdzone...
Villainem Avengers 3 jest Thanos.
Ja w 4 części zamiast pojedyńczego wroga wolałbym zobaczyć jak Avengers walczą z Masters of Evil. Czyli z Hydry Baron Zemo, plus np Madame Hydra, z Asgardu Enchastress i Executioner, do tego Crimson Dynamo, Abomination, może Absorbing Man, albo jakiś Claw, Brygada Rozbiórkowa? Jeszcze kogoś by mogli wrzucić i byłoby śmiesznie.
Ja uważam że to będzie bez wątpienia Thanos dopiero teraz zaczną go powoli wplątywać w fabułę filmów by na sam koniec go ubić ale mogę się mylić na 99% Thanos.