Zastanawia mnie tylko dlaczego nazwisko Toma Hiddlestona grającego Lokiego jest tak wysoko w obsadzie.Podobno Loki nie ma mieć jakiejś znaczącej roli.Wiecie coś na ten temat?
Ja nie,chociaż na pewno pojawi się retrospekcja czy scena po napisach-taka zapowiedź do Rangoroku. A w środku napisów oczekuję zapowiedź do Civil War czy Spider-Mena.
Któryś z użytkowników go po prostu tak go wpisał
W tym filmie Loki rzeczywiście niema być nikim ważnym ale może ktoś tego nie wiedział...
Do mnie to było skierowane? Bo jeżeli tak,to nie wiem o co chodzi,ponieważ napisałam to pierwszy raz.
może epizod, może faktycznie końcowe napisy, nawiązujące do Rangarok, chociaż myślę że po napisac będzie scena nawiązująca bardziej do CW niż Ragarok, no ale zobaczymy.
Ponoc thor , loki i heimdall maja miec wspolna scene w czasie ultrona, tak mowil idris elba odtworca roli heimdalla miejmy nadzieje ze to prawda. Pozdrawiam:):)
Wiesz co, chyba jest to po prostu przypadek. Bodajże dwa miesiące temu Robert Downey Junior był na ósmym miejscu a przecież to jedna z najważniejszych postaci więc raczej nie można się tym kierować.
Loki ma być w scenie z Heimdallem i Thorem, więc tam się chyba już Thantos nie zmieści.
Oby plotką nie okazała się w ogóle informacja, że Loki pojawi się choćby na chwilę. Byłabym niepocieszona.
Za duzo Lokiego poki co:) Bedzie w Ragnaroku dlatego najlepiej jakby wlasnie byl na momencik w Age of Ultron.
To nie były plotki, Idris Elba (Heimdall) powiedział, że grał w scenie razem z Hiddlestonem (Lokim) i Hemsworthem (Thorem).
I ta scena moze dotyczyc Thanosa.Przeciez Heimdall moze powiedziec ze widzi cos niebezpiecznego w kosmosie Thorowi i Lokiemu.
Możliwe, ale raczej nie z Lokim. Chociaż czy to czasem nie Thantos torturował Lokiego i ten do niego nie przystał?
Tylko że Loki nie będzie w scenie po napisach, gdyby był to tego by nie zdradzali :) bo nie zdradzają co będzie w scenach po napisach :)