PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211608
6,1 72 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Zastanawia mnie tylko dlaczego nazwisko Toma Hiddlestona grającego Lokiego jest tak wysoko w obsadzie.Podobno Loki nie ma mieć jakiejś znaczącej roli.Wiecie coś na ten temat?

Victimized11

Ja nie,chociaż na pewno pojawi się retrospekcja czy scena po napisach-taka zapowiedź do Rangoroku. A w środku napisów oczekuję zapowiedź do Civil War czy Spider-Mena.

ocenił(a) film na 8
Victimized11

Któryś z użytkowników go po prostu tak go wpisał
W tym filmie Loki rzeczywiście niema być nikim ważnym ale może ktoś tego nie wiedział...

ocenił(a) film na 9
Victimized11

Znowu to piszesz? nien udzi Ci się?

ocenił(a) film na 8
Himiteshu

Do mnie to było skierowane? Bo jeżeli tak,to nie wiem o co chodzi,ponieważ napisałam to pierwszy raz.

Victimized11

Co to za różnica kto jak wysoko jest wpisany?
Na imdb na drugim miejscu jest Agentka Carter.

ocenił(a) film na 8
Victimized11

może epizod, może faktycznie końcowe napisy, nawiązujące do Rangarok, chociaż myślę że po napisac będzie scena nawiązująca bardziej do CW niż Ragarok, no ale zobaczymy.

alex_29_filmweb

Albo będę nawet dwie sceny po napisach ...

ocenił(a) film na 8
wort801

albo i tak, jak było w Zimowym Żołnierzu.

alex_29_filmweb

Ponoc thor , loki i heimdall maja miec wspolna scene w czasie ultrona, tak mowil idris elba odtworca roli heimdalla miejmy nadzieje ze to prawda. Pozdrawiam:):)

alex_29_filmweb

W avengers też tak było.

Victimized11

Narazie jest wysoko bo niewiadomo jaką role odegra jak bedzie epizodycza to spadne

Victimized11

Wiesz co, chyba jest to po prostu przypadek. Bodajże dwa miesiące temu Robert Downey Junior był na ósmym miejscu a przecież to jedna z najważniejszych postaci więc raczej nie można się tym kierować.

ocenił(a) film na 9
Victimized11

Mysle ze moze byc to scena po napisach jak Thanos rozmawia z Lokim.

ocenił(a) film na 8
luquepl

Loki ma być w scenie z Heimdallem i Thorem, więc tam się chyba już Thantos nie zmieści.

ocenił(a) film na 9
Belief

To byly tylko plotki.Nieraz ktos mowi cos a okazuje sie ze jest inaczej ;)

ocenił(a) film na 8
luquepl

Oby plotką nie okazała się w ogóle informacja, że Loki pojawi się choćby na chwilę. Byłabym niepocieszona.

ocenił(a) film na 9
Belief

Za duzo Lokiego poki co:) Bedzie w Ragnaroku dlatego najlepiej jakby wlasnie byl na momencik w Age of Ultron.

ocenił(a) film na 8
luquepl

Za dużo? Mi tam jest go mało ;)

użytkownik usunięty
luquepl

Loki będzie ale na 80% nie po napisach

luquepl

To nie były plotki, Idris Elba (Heimdall) powiedział, że grał w scenie razem z Hiddlestonem (Lokim) i Hemsworthem (Thorem).

ocenił(a) film na 9
HiddenStone

I ta scena moze dotyczyc Thanosa.Przeciez Heimdall moze powiedziec ze widzi cos niebezpiecznego w kosmosie Thorowi i Lokiemu.

ocenił(a) film na 8
Belief

Thanosa mogą dać i w środku - Tak jak w Strażnikach.

użytkownik usunięty
thorin3

możliwe :)

ocenił(a) film na 8
thorin3

Możliwe, ale raczej nie z Lokim. Chociaż czy to czasem nie Thantos torturował Lokiego i ten do niego nie przystał?

ocenił(a) film na 8
Belief

Na pewno nie z Lokim. On jest wkurzony po czynach Ronana.

użytkownik usunięty
Belief

Tylko że Loki nie będzie w scenie po napisach, gdyby był to tego by nie zdradzali :) bo nie zdradzają co będzie w scenach po napisach :)

ocenił(a) film na 9

Loki moze byc gdzies tam jak Thor bedzie na Ziemie sie wybierac

użytkownik usunięty
luquepl

To jest dobry pomysł

ocenił(a) film na 8
luquepl

Możliwe. Pamiętajmy, że Loki teraz udaje swego ojca. Może to być scena podobna do końcówki Thora 2. Będziemy widzieć Odyna, który za chwile zmieni się w Lokiego.