Na samym koncu jest Red Skull, bardzo sie ciesze, czekalem na jego powrot.
Nie, pomylilem sie, myslalem ze to on. W pierwszej czesci Avengers byl w scenie po napisach, myslalem ze w tej czesci to bedzie wyjasnione.
ogladalem filmy, i wiem ze gotg maja polaczyc sily z avengers. Jestem chlopakiem, avatar Cie zmylil bo wygladam jak dziewczyna.
Ok wybacz :P tak GOTG połączą siły z Avengersami, w walce z Thanosem, będzie to w Infinity war
Thanos nie jest żadnym członkiem GOTG to złoczyńca ... od jakiego filmu zacząłeś oglądać filmy marvela?
Właśnie widać jak zwracasz uwagę na ekran. Albo jesteś ślepy albo chcesz z nas robić durni . Opanuj się człowieku!
no ludzie, od samego poczatku widac ze post nie jest na powaznie. ktos, kto interesuje sie tymi filmami bedzie wiedzial ze to nie skull, inni zapomnieli juz o czerwonej czaszce.
ja się połapałem no może nie od początku ale wyczułem jak mówiłeś o Thanosie :P każdy wie kim jest Thanos :D
Takie zaśmiecanie to nie zaśmiecanie, chcesz śmietnik, wpadnij na forum trzech części Hobbita...
zobacz iloma bezsensownymi wpisami sam to zrobiles, przez caly czas oczekiwania na film.
dobra nie róbcie nowej kłótni, i tak wystarczy mi to że jak pomyślę że w maju będzie tu wysyp antyfanów, i fanów, to boję się że będzie tyle kłótni że normalni użytkownicy wyrażający swoje zdanie, albo ci co ocenią film wysoko zostaną nazwani psychofanami, którzy nie znają się na kinie, to samo jest na forum Hobbita to samo jest na forum Igrzysk śmierci, po co tutaj?
haha :P nie dawaj takich pomysłów, bo za chwilę ktoś wpadnie na pomysł założenia takiego tematu z takim pytanie, ja czekam na temat
Jaki stanik nosi Czarna wdowa, Czarny czy różowy :P
http://www.flickeringmyth.com/wp-content/uploads/2015/01/avengers-size-chart.jpg
obejrzyj to pomoże ci