PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211581
6,1 66 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

http://marvelcomics.pl/news/index/id/22543/Marvel-Studios-podaje-kolejna-date-pr emiery
kolejna data

marvelstudios

az 10 filmow w jednej fazie

ocenił(a) film na 7
marvelstudios

A gdzie masz napisane, że to jest JEDNA faza?

Dealric

filmy od avengers age of ultron do avengers 3 to jedna faza faza konczy sie na avengers

ocenił(a) film na 7
marvelstudios

A gdzie jest potwierdzona konkretna data premiery AV3? Kto powiedział, że dostanie ostatnią z tych dat? Z czego miałoby to wynikać? Że daty zaklepane? Ale co z tego, że zaklepane skoro gotowe mają być obecnie plany na 4 fazy?

Dealric

jezu http://www.filmweb.pl/film/The+Avengers+3-2019-693758
a czwatra faza wystartuje 2019 a zakoczy sie 2024 nie dawno pisali ze marvel planuje tez 4 fza ktora zakonczy sie w 2024 a z reszta jestes znawca to co ci bede tlumaczyl ja sie podzielilem tyko informacja

ocenił(a) film na 7
marvelstudios

A gdzie zostało to potwierdzone?
Nie dzielisz się faktami. Faktami są daty. Premiera Avengersów jest spekulowana. Nikt nie stwierdził, że tak, będzie w 2019. Tak samo jak nikt nigdy nie napisał, że faza 4 będzie do 2024 roku. Stwierdzono, że Marvel MA PLANY na filmy do 2024 roku.

Takie szczegóły pewnie dla twojego małego móżdzku są trudne do zrozumienia, ale co poradzić. A co do tego znawcy, to przy tobie praktycznie każdy wypada na znawcę marvela więc nie musisz mnie wyróżniać.

Dealric

tak tak jeszcze kilka miesiecy temu mowiles ze iron man 4 na 100% nie powstanie a jakos robert downey nie ma nic przeciwko czyli pierwszy najwazniejszy krok zostal wykonany a nie lepiej poczekac jeszcze kilka dni na comic-con napewno cs o tym powiedza

ocenił(a) film na 7
marvelstudios

kilka miesięcy temu mówiłem (zresztą zgodnie z prawdą), że RDJ nie chce dalej grać iron-mana (co potwierdział w wywiadach), a bez niego IM4 nie powstanie. Teraz zmienił zdanie i film ma szanse powstać. Skończ przeinaczać fakty.

A co do mówienia to nie liczyłbym na jakiekolwiek info o avengers 3.

Dealric

ale mowiles ze na 100 % a jak ci mowilem ze po sukcesie iron mana 3 napewno powstanie iron man 4 to mnie zaczoles obrazac jeszcze na tamtym koncie

ocenił(a) film na 7
marvelstudios

Po pierwsze pisze się zacząłeś. Po drugie jakiś link może jak to obrażałem?
Poza tym śmieszy takie wypominanie informacji sprzed ilu? Pół roku? Roku? Kiedy z faktów wynikało co innego.

Może lepiej przypomnieć ci twoje wykłócanie się o to, że Namor nie jest mutantem?;>

Dealric

jezu mowilem ze na tamtym koncie daj mi spokuj ja tylko podzieilem sie informacja a ty jedyny masz problem

ocenił(a) film na 7
marvelstudios

informacją podzieliłeś się w pierwszym poście. W drugim wrzuciłeś swoje niczym nie uzasadnione wymysły któe sprostowałem. To ty masz do tego problemy.

Dealric

zobaczymy wkrotce kto ma racje a teraz daj mi zyc

ocenił(a) film na 10
marvelstudios

Ja się ciesze, że będą 3 filmy rocznie. Jestem ciekaw jakie to będą filmy i oby był w tych planach IM 4 :D

mateusi91

mysle ze ta nowa data wlasnie do niego nalezy

marvelstudios

Dobra wiadomość dzieki za info :)

wort801

a prosze bardzo (: