http://marvelcomics.pl/news/index/id/22543/Marvel-Studios-podaje-kolejna-date-pr emiery
kolejna data
A gdzie jest potwierdzona konkretna data premiery AV3? Kto powiedział, że dostanie ostatnią z tych dat? Z czego miałoby to wynikać? Że daty zaklepane? Ale co z tego, że zaklepane skoro gotowe mają być obecnie plany na 4 fazy?
jezu http://www.filmweb.pl/film/The+Avengers+3-2019-693758
a czwatra faza wystartuje 2019 a zakoczy sie 2024 nie dawno pisali ze marvel planuje tez 4 fza ktora zakonczy sie w 2024 a z reszta jestes znawca to co ci bede tlumaczyl ja sie podzielilem tyko informacja
A gdzie zostało to potwierdzone?
Nie dzielisz się faktami. Faktami są daty. Premiera Avengersów jest spekulowana. Nikt nie stwierdził, że tak, będzie w 2019. Tak samo jak nikt nigdy nie napisał, że faza 4 będzie do 2024 roku. Stwierdzono, że Marvel MA PLANY na filmy do 2024 roku.
Takie szczegóły pewnie dla twojego małego móżdzku są trudne do zrozumienia, ale co poradzić. A co do tego znawcy, to przy tobie praktycznie każdy wypada na znawcę marvela więc nie musisz mnie wyróżniać.
tak tak jeszcze kilka miesiecy temu mowiles ze iron man 4 na 100% nie powstanie a jakos robert downey nie ma nic przeciwko czyli pierwszy najwazniejszy krok zostal wykonany a nie lepiej poczekac jeszcze kilka dni na comic-con napewno cs o tym powiedza
kilka miesięcy temu mówiłem (zresztą zgodnie z prawdą), że RDJ nie chce dalej grać iron-mana (co potwierdział w wywiadach), a bez niego IM4 nie powstanie. Teraz zmienił zdanie i film ma szanse powstać. Skończ przeinaczać fakty.
A co do mówienia to nie liczyłbym na jakiekolwiek info o avengers 3.
ale mowiles ze na 100 % a jak ci mowilem ze po sukcesie iron mana 3 napewno powstanie iron man 4 to mnie zaczoles obrazac jeszcze na tamtym koncie
Po pierwsze pisze się zacząłeś. Po drugie jakiś link może jak to obrażałem?
Poza tym śmieszy takie wypominanie informacji sprzed ilu? Pół roku? Roku? Kiedy z faktów wynikało co innego.
Może lepiej przypomnieć ci twoje wykłócanie się o to, że Namor nie jest mutantem?;>
jezu mowilem ze na tamtym koncie daj mi spokuj ja tylko podzieilem sie informacja a ty jedyny masz problem
informacją podzieliłeś się w pierwszym poście. W drugim wrzuciłeś swoje niczym nie uzasadnione wymysły któe sprostowałem. To ty masz do tego problemy.
Ja się ciesze, że będą 3 filmy rocznie. Jestem ciekaw jakie to będą filmy i oby był w tych planach IM 4 :D