PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371515}

Avengers

The Avengers
2012
7,5 344 tys. ocen
7,5 10 1 343747
6,9 76 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers
ocenił(a) film na 9
kibic

Już 78 pozycja! Ludzie wariują na punkcie Avengers ;D

kibic

Pewnie spadnie, ale wciąż zaskakujące jest, że ocena utrzymuje się na 8.9, a oceniających jest już ponad 12k. Na Filmwebie przy tej liczbie ocena będzie już koło 7.5 zapewne, cóż... ;)

ocenił(a) film na 9
Peeves

33 teraz jest ! Masakra ;D

kibic

O cholera, tego się nie spodziewałem. :) Ocena, zamiast spadać wraz ze wzrostem liczby oceniających użytkowników, się podniosła. Średnia 9.0 przy 20.000 głosów to naprawdę zdumiewający wynik. Oczywiście nie twierdzę, że szał nie osłabnie, jednak mimo wszystko o czymś to zjawisko świadczy. O jakości filmu.

Peeves

Film jest mistrzostwo świata :) Do tej pory lepszej ekranizacji komiksu nie było.

ocenił(a) film na 10
theonlykind

wlasnie patrzalem na imdb i tylko 3 inne filmy maja ocene 9 :D a film ma juz ponad 20k glosow, sam wczoraj na seansie bylem i film byl poprostu zajebisty, polecam wszystkim ;)

ocenił(a) film na 10
modlicha11

i juz 26 :)

hetzer

No, no. 26 miejsce przy prawie 42.000 głosów.

ocenił(a) film na 10
Peeves

29 miejsce przy 95k glosow, wiec raczej sie dobrze trzyma

hetzer

Oo. Jeszcze wczoraj był na 31 miejscu. Pomyślałby kto, że powinien spadać, a tymczasem znów się podnosi.

ocenił(a) film na 10
Peeves

Krzyzowcy Nolana, Orki Jacksona i Xsenomorphy Scotta, co to nie widzieli, a dali 1 gwiazdke juz tam sa i raczej ich nie przybedzie. teraz powinno oscylowac z leciutka tendencja wzrostowa przez max 2 tygodnie a potem sie ustabilizowac. tak mysle

hetzer

Akurat fani WP nie są tak ofensywni na IMDB jak Krzyżowcy Nolana. Zresztą wystarczy zerknąć na forum.

ocenił(a) film na 10
neo_angin

naj sam przod, to nie wiedzialem co to WP. ale juz wiem! LOTR! musze sie z Toba zgodzic, wiec podmieniamy Orki na Hobbity sila ofensywna 0,1 w skali do 10 :D

użytkownik usunięty
hetzer

Xsenomorphów również proszę nie mieszać w te wasze waśnie "nolanowcy vs milośnicy innych adaptacji komiksów".

ocenił(a) film na 10

ja to odbieram bardziej jak "nasze 3 wspaniale filmy zarobia pincet razy wiecej od tej waszej bajeczki, beda kwardylion razy lepsze a Avengers to powinni wycofac z dystrybucji, a ci co widzieli to dozywocie w kamieniolomach"
fakt, Krzyzowcy sa najgorsi.
a tak na zakonczenie, to wam zycze, zeby Nolan krecil horror o czyms tam w kosmosie, kiedy Scott bedzie robic Prometheus II, o! zobaczycie wtedy sami jakie to fajne, jak masz nowe zdjecie Black Widow i po 15 s. 500 komentarzy, ze Gacek Nolana ma bardziej czarny stroj i wieksze piersi

użytkownik usunięty
hetzer

Dlatego staram się w tego typu hmm "dyskusje" nie wchodzić, osobiście to kibicuję w box office każdemu filmowi na poziomie nie zależnie czy robi go Scott, Jackson, Whedon czy Nolan(w sumie to lubię wszystkich).
A tak na marginesie to chyba najbardziej z fanatycznymi fanami Nolana mają przerąbane miłośnicy Batmanów Burtona.

ocenił(a) film na 10

no, a to pewnie z 50% czytaczy komiksow woli Burtona, w tym ja, plus Avengers, plus nie za bardzo TDK mi sie widzi jako Batman, bardziej jako film o czubku co udaje Batmana z komiksu i ma problem z innym czubkiem, co pomylil pile lancuchowa z harminijka ustna XD. i wtedy ten film nie jest taki glupi. a, i jeszcze najgorsze: wiem z czego Nolan zerznol Incepcje wiec nie mialem tego wow, tylko nerwa. a ze nie bylo wow, to widzialem jak slaby jest to film, mowie Ci, Public Enemy No 1 normalnie czasami...