PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371515}

Avengers

The Avengers
2012
7,5 343 tys. ocen
7,5 10 1 343357
6,9 76 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Potrzebuję tytułu piosenki, która leci przy pierwszym spotkaniu Starka z Lokim. Pomoże ktoś?

ocenił(a) film na 7
MrSlawek1994

Chodzi o AC DC "Shoot to Thrill" ?

Gaz

Tak. Dzięki.

ocenił(a) film na 10
MrSlawek1994

Jak można nie rozpoznać AC/DC... :(

ocenił(a) film na 8
kapeusz

kapeusz nie przesadzaj, to nie jest obowiązek każdego obywatela na tej ziemi znać AC/DC :D

sandi555

Dawniej elitę rozpoznawano po znajomości francuskiego i poezji Szekspira, obecnie po znajomości epickich kapel rockowych. :P

ocenił(a) film na 10
Arg

A ja preferuję sowieckie piosenki i wykonawców :P

Czerwon_Kat

Ty to w ogóle jesteś niedorozwinięty. Lepiej przypomnij, to co lubisz o sobie mówić, czyli że jesteś pedałem.

ocenił(a) film na 10
Mowiacy_do_reki

Lepiej opowiedz jak z bobasem było.

Czerwon_Kat

Że wypadłeś z okna, znaczy ktoś cię wyrzucił? Ale już wtedy wiedziałeś, że jesteś homo?

ocenił(a) film na 10
Mowiacy_do_reki

Bobas przyszedł do mnie i powiedział, że ci wpier*oli.

Czerwon_Kat

Ojej, lae nerwy ci puszczają. Teraz zaczynasz mi już grozić pobiciem w sposób pośredni. Haha, prymitywne.

ocenił(a) film na 10
Mowiacy_do_reki

Ej, bo bobas powiedział, że powie Mikołajowi żeś jest pedał i prezentu nie dostaniesz.

Czerwon_Kat

Ty cały czas o tej swojej orientacji. Nowy sposób coming-outu. A ty jaki prezent dostałeś od swojego chłopaka?

ocenił(a) film na 10
Mowiacy_do_reki

Sosna to drzewo. A mówiący do ręki ludzie mają zaburzenia w psychice. W profesjonalnej medycynie używa się określenia "saneczkarstwo".

Czerwon_Kat

Dobry jesteś. Lubię cię, o ile można lubić idiotę. A Bug to drzewo? Coż natomiast powiedzieć o ludziach uważających się za Feliska. Nie dość, iż chory, to do tego jeszcze komunista. Na jakiej uczelni studiowałeś medycynę? Jesteś monotematyczny. Poprzednio były śnieżki, teraz sanki.

ocenił(a) film na 10
sandi555

Oj tam, oj tam ;)

kapeusz

Słucham rapu.

kapeusz

Jak można myśleć że wszyscy słuchają tej samej muzyki...