.... nazywają ten film dobrym. Dobre sobie. Naprawdę słowo "dobry" i ten film się wzajemnie wykluczają.
Scenariusz jaki miliony, aktorstwo żenujące(choć Alba to piękna kobieta), wrażenie mogą robić miłe dla oka zdjęcia pięknych nadmorskich i podwodnych pejzaży. Reszta kompletnie do bani!
Popatrz na swój awatar palantku, to dopiero kompromitacja.
Masz jajca..... wątpie, brak charakteru i dobór pięknych kobiet jest Ci obcy...... co myśle?, chyba jesteś zwykłą ciotą, jednym słowem dawaj dupy gdzie indziej.
Ale jesteś durny
sam jesteś do bani! kurwa jak mnie wkurzają tacy ludzie którzy tylko potrafią narzekać, spójrz sobie na notę, gdyby film rzeczywiście był taki zły jak piszesz to mieniałby tak wysokiej oceny
a spójrz sobie na note tego filmu na o wiele większym portalu filmowym jakim jest IMDB, już dawno zauważyłem że na fimwebie wiele daremnych filmów ma wysokie noty, większość oceniających to chyba dzieciarnia która jeszcze niewiele filmów w życiu widziała i podnieca sie każdą miernotą jaką zobaczy..
Jak dzieci...:/ Odkryliscie ameryke ze filmweb ma zwichrowane oceny filmow? Woow, zyjemy w polsce i to jest polski serwis, czego zescie sie spodziewali?! Dalem filmowi mocno naciagane 5/10 (to naciagniecie ze wzgledu na ladne ujecia i albe wlasnie). Film jest to zwyczajny, prosty, obejzec w lato i tyle :) Nalezy sie cieszyc ze puki co w top 100 takie filmy sie nie znajduja ale jak tak dalej pojdzie to kto wie... :D
mi się ten film bardzo podobał, uwielbiam takie filmy oraz Paula Walkera. A, i tak dla wiadomosci to dałam mu ocenę 10/10.
haha zgadzam się z założycielem tematu, ten film jest nudny, Alba to spoko laska ale nie nazywajmy jej niewiadomo jak dobrą aktorką. W dodatku od początku filmu wiadomo jak się skończy. Obejrzałem bo trafiłem na ten film przypadkiem na youtubie i powiem szczerze że szkoda czasu :/ a jak ktoś ocenia ten film 10/10 to porażka kompletna. Odemnie 4/10.
"W dodatku od początku filmu wiadomo jak się skończy " to ino pogratulować tak wysokiego IQ :P , czego się spodziewałeś po lekko strawnym filmie przygodowym:O.Na wieczorny relax po cieżkim dniu znakomita podróż 8/10.
Szczerze mówiąc w przypadku tego filmu nie liczyłem na wiele i w sumie tak jak myślałem okazał się to lekki film który obejrzałem trochę na odwal, bez większej uwagi, jednak nawet na wieczorny relaks "Błękitna głębia" wypada cienko ;) z tym, że ten film jest przewidywalny to w sumie racja, ameryki nie odkryłem, bo i nie był to film wymagający. W każdym razie jak dla mnie ocena 8/10 jest stanowczo za wysoka. Pozdrawiam.