PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107365}

Błękitna głębia

Into the Blue
2005
6,6 35 tys. ocen
6,6 10 1 35215
6,3 6 krytyków
Błękitna głębia
powrót do forum filmu Błękitna głębia

Podobne filmy

ocenił(a) film na 7

A właściwie podobna scenografia, jeśli znacie coś co dzieje sie na piaszczystych plażach, nad błękitem morza i oceanu to bardzo bym prosił o tytuł :)) Może być coś, co dzieje sie np na wakacjach.

FlisuU

Rozbitkowie
Niebiańska plaza (jeśli szukasz lekkiego, przyjemnego filum, to nie polecam. Jak mówi jeden z komentarzy do tego filmu: "Pokazuje, że mroki życia potrafią zawładnąć nawet najbardziej rajskim ze światów/"

ocenił(a) film na 5
FlisuU

fool`s gold z kate hudson, identyczna tematyka

ocenił(a) film na 7
FlisuU

Według mnie film był ciekawy i przyjemny na niedzielne popołudnie. Scenografia i ujęcia przepiękne a i fabuła interesująca. Ja polecam - ale żeby ocenić obejrzyjcie sami.

użytkownik usunięty
Joasia_7

wyspa strachu taki oo ale akcja dzieje sie na hawajach :D

ocenił(a) film na 6
FlisuU

Three - w piekielnym słońcu - z piękną Kelly Brook ! Choc film sredniawy dla niej warto ;) i sceneria plaze ocean wszystko co chcesz.

Speedway

Nie wszystko złoto ci się świeci (Fool's Gold)

ocenił(a) film na 9
FlisuU

polecam obejrzeć ten film na bluray coś pięknego, pierwszy raz ogladałem go w wersji dvdrip dziś obejrzałem na bluray i się zakochałem w tym filmie, scena jak dziewczyny płyną łódką a Jared i Bryce na skuterach wodnych Coś pięknego i do tego świetna muzyka Paula Van Dyka, Magia Karaibów

FlisuU

Błękitna Laguna czy jakoś tak i Powrót do Błękitnej Laguny z Millą Jovovich :) Cast Away z Tomem Hanksem. Wcześniej wspomniany "Nie wszystko złoto, co się świeci".

ocenił(a) film na 7
FlisuU

A z seriali słynny LOST - Zagubieni. :)

ocenił(a) film na 8
FlisuU

Może to samo "Błękitna głębia 2" z Laurą Vandervoort. Dosłowna kopia pierwszej części, ale też dobry :)