PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107365}

Błękitna głębia

Into the Blue
2005
6,6 35 tys. ocen
6,6 10 1 35215
6,3 6 krytyków
Błękitna głębia
powrót do forum filmu Błękitna głębia

Ten film jest genialny, super akcja, extra aktorzy[ ALBA =) ] oraz cały film jest ogólnie THE BEST. Własnie przed chwilą g obejrzałem wiec wiem co mówie !!!!!! Polecam go wszystkim jak wejdzie tylko do Polskich kin napewno na niego pujde. Jeszcze raz POLECAM!!!!!!!!!!

Kryst12

Ciekawe jakim cudem go oglądałeś...

AAndzia

Poprostu mam sposoby na to. Jak pisze ze oglądałem to oglądałem a jakim sposobem to nie twój interes !!! :

Kryst12

Ja tez ogladalem i podzielam twoja wypowiedz. Film jest wypasiony!!! Kazdy kto uwielbia nurkowac, lub lubi akcje zwiazane z roznego rodzaju gangami powinien obejrzec ten film!

Do Aneczka: Powinnas sie domyslic, w jaki sposob obejrzal ten film

użytkownik usunięty
fucking_gangsta123

Wlasnie powinnas wiedziec Aneczka ze w niektorych kinach premiery sa znacznie wczesniej (np: w takim DC++) ;)

pozdro

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
MaestrO

szkoda ze jeszcze wytwornia torrent inc i kino DC++ nie wypuszczaja wersji DVD, no trudno, poczekam:(

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
fucking_gangsta123

Film jest naprawde fajny, też go oglądałam (nie chwaląc sie) ;P A co do tego jak można go obejrzeć to przecież można go ściągnąć z neta i jest na to naprawde duzo sposobów.

Kryst12

Ja wiem czy jest tu się czym tak podniecać poza Albą w bikini film jest dobry ale nie rewelacyjny na początku ma się wrażenie że ogląda się reklamówkę turystyczną wysp Bahama. Ale okazuje się że film bazuje głównie na dylemacie poszukiwaczy skarbów. Należy również docenić znakomite podwodne ujęcia, ale fabuła niestety nie stoi na najwyższym poziomie:/

Kryst12

Sciagam wersje DVDrip i jest ona podzielona na jakies czesci 004, 007
i inne. Pomocy !!!

ocenił(a) film na 9
CZARNY

też tak zaczęłam ściągać ale to co ja ściągalam było podzielone na 45 części !!! ale w końcu ściągnęlam z iMesha dwuczęściowy film... ;)

kacha

Lol. Jeśli się ma taki sprytny programik jak WinRAR to żadne części niestraszne.