Co za chlam,na te przyglupie,chlopskie mordy wprost nie moge patrzec,a belkot tego motlochu zmeczyl mnie po 8 minutach.Chyba jedyne co ruscy zrobili dobrze,to T-34;czyli Rudy 102...
zmęczył po 8 minutach ale rozumiem że obejrzałeś całość i stąd ta ocena? bo jeśli jest to ocena za pierwsze 8 min to nie bardzo masz prawo wypowiadać się na temat filmu.
Pozdrawiam i życzę więcej wytrwałości ;)
Nie, myślał że to film promocyjny nowej beemki. A że się pomylił to już nie jego wina że taki tytuł.
Świetny film -wstyd Rosjanie potrafią robić dobre filmy a Polacy nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bzdury gadasz libertyn_24 .Film jest zajebisty, ma klimat i czuć w nim prawdziwe życie, nie tak jak na wielu sztucznych amerykańskich filmach
Dla mnie szok. Klimat mnie powalił i dałem 9 hehe muzyka też robi swoje. A po 8 a nawet 15 minutach zastanawiałem się czy dalej oglądać... Rewelacja i nie żałuję ani minuty poświęconego czasu
Święta racja!
To jakiś gimbus wychowany na amerykańskiej sieczce i tekturowych bułkach z mięsem.
Pewnie widzieliście, bo czujecie klimaty, ale jakby coś polecam "Gruz 200" - wyrywa z butów!!! Rosyjskie "Fargo"!
P.S.
Druga część "bumera" trochę słabsza, ale tez warto zobaczyć, takie trochę "love story".