Blitz

2011
7,0 59 tys. ocen
7,0 10 1 58552
5,8 8 krytyków
Blitz
powrót do forum filmu Blitz

Nice-ok! polecam

ocenił(a) film na 7

fajny film nie mogę się oprzeć by nie napisać o Stathamie ! nie wiem co ten aktor ma w sobie, że uwielbiam każdy z nim film. Idealnie pasuje do roli sensacyjnych już kiedyś to napisałam gdzieś na forum. Ciekawa jestem jak wypadł by w komedii romantycznej z chęcią bym takową obejrzała. Jak na razie w każdym filmie, w którym grał jest taki super maczo z niego, przystojniak pierwsza klasa. Ma w sobie to coś:P On jest świetny w tym co robi.Obejrzę z jego udziałem każdy film :D

ocenił(a) film na 9
binkusi

Noooo, z taką recenzją trudno polemizować....

ocenił(a) film na 8
binkusi

popieram,film ok

binkusi

W komedii romantycznej? Nie jest głupi, po co miał by sobie psuć reputacje kozaka, zresztą prawię w każdym filmie kogoś dyma. Coś z romantyka w sobie ma:)

dexter1988

Racja, w komedii romantycznej? To by było nieporozumienie. Jason Statham = Akcja.

ocenił(a) film na 7
bartoszcyc8

Też tak myślę on do filmów sensacyjnych z akcją idealnie pasuje, ale ciekawość mnie zżera jak by wypadł w roli jakiegoś zabiegającego o względy lowelaska :P tak z ciekawości. On ma powera i to wielkiego. Ciekawa też jestem czy w swoim życiu osobistym jest też tak samo dynamiczny, pełny energii jak w tych filmach;p Bardzo fajnie gość gra ma duży talent. I tak jak piszecie może lepiej niech nie gra w romantykach bo zepsuje sobie opinie:P a z taką jak ma teraz jest dobrze :P

binkusi

On zastąpi dawnych twardzieli kina akcji, którzy już się starzeją..

ocenił(a) film na 7
bartoszcyc8

dokładnie tak np. takiego Arnolda grającego Rambo :P

dexter1988

hahaa to rzeczywiście romantyk! ;]

binkusi

Gerard Butler - to jest przykład aktora z niezłymi filmami, lecz miał parę ról romantycznych i już nawet mniejszy się zrobił, ale daję radę. Jason Statham to jest kozak.

ocenił(a) film na 7
dexter1988

Jason jest mega póki co zostaję przy nim ale nie omieszkam obejrzeć film z Gerardem Butlerem