Powiem Wam, że po przeczytaniu niezbyt miłych komentarzy usiadłam wygodnie i włączyłam ten oto film i modliłam się o to żeby nie był aż tak zły jak mówicie :p i faktycznie nie był zły. Aktorstwo w sam raz do takiej komedyjki, trochę się pośmiałam, trochę powzdychałam do pani profesor :D Jedyny minus to taki, że moim zdaniem wszystko za szybko się potoczyło. Zobaczyły się drugi raz w życiu i bum. Fajny film na nudny wieczór :)
Otóż to. Wszystko działo się za szybko. Zdecydowanie wolę oglądać filmy w stylu chociażby Kyss Mig (który również oceniłam na 10), w których pokazana jest relacja pań od samego początku, pierwszych spojrzeń, pierwszego nieśmiałego dotyku, pocałunku tak wyczekiwanego od samego początku filmu. Tego mi zabrakło. Do tego (spoiler) Jackie okazała się rozpuszczonym dzieciakiem, szukającym zabawy. No i zdziwiło mnie, że Catherine ta łatwo pozwoliła jej odejść.
Ogólnie jest to jeden z gorszych filmów branżowych, jakie oglądałam. Pani profesor jednak oczywiście jak najbardziej na plus. :)