Trzeba przyznać, że film wykonany poprawnie... fajnie wszystko zgrane... fabuła w żadnym momencie nie przesadzona... ciekawe ubarwienie historii... Film na taką słabiutką 7 ale jednak 7 ! Niestety jak to w tego typu produkcjach zwolennicy homoseksualizmu będą zawyżać a przeciwnicy obniżać średnią filmu... Myślę, że podszedłem do oceny filmu z chłodną głową i 6-7 to adekwatna nota dla tej produkcji... Dodam na koniec, że dla mnie osobiście homoseksualizm jest czymś nienaturalnym i nie jestem w stanie tego do końca pojąć. Także ludziska... oceniam film przez pryzmat tego co zobaczyłem na ekranie a nie swoich osobistych przekonań ! Ocena: 7-/10.
Biorąc pod uwagę twoje uprzedzenia to i tak cud, że dałeś 7, a nie 1 jak większość homofobów :D
Nie zgodzę się z tobą, że geje oraz im przyjaźni zawyżają. Co prawda dałem 10, ale zupełnie nie dlatego, ze film jest gejowskim (wielu takim filmom dawałem bardzo niskie noty, bo były zwyczajnie słabe). Boys ma cudowny klimat i jest świetnie zagrany mimo młodziutkiego wieku aktorów. Akurat fabuła jest w nim płytka i banalna, lecz nie to w nim jest najważniejsze.