Cała ona

She's All That
1999
6,4 42 tys. ocen
6,4 10 1 42474
5,4 14   krytyków
Cała ona
powrót do forum filmu Cała ona

Taka powinna byc komedia romantyczna! Te nowsze sa (zazwyczaj) coraz gorsze xd

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 7
WiolaP_fw

film dobry, momentami naprawdę zabawny, ale niestety schematyczny (czasem aż do bólu). Jednakże zgadzam się, rzeczywiście dobra komedia romantyczna :)

użytkownik usunięty
WiolaP_fw

Phi, ani to zabawne nie było, ani romantyczne a już z pewnością zdarzają się o wiele lepsze filmy w gatunku.

WiolaP_fw

Zwłaszcza romantyczne były pierwsze minuty filmu. Najpierw jakaś laska chce chłopaczkowi nacharcharć do kubka, potem jest wzmianka, że ktoś kogoś przeleciał, a następnie - koniecznie we współczesnych filmidłach dla amerykańskich nastolatków - musiało się pojawić słowo "gej". Chciałem obejrzeć sobie coś luzackiego i nawet machnąłem ręką na te początkowe zgrzyty, ale potem zaczęło się dłużyć, przewijała się cała masa paplaniny o niczym, a na ekranie sami z klasy wyższej-średniej, kolorowi jak ta tęcza z Placu Zbawiciela i piękni jak z magazynów. Wytrzymałem gdzieś do połowy, bo i tak wiedziałem, o co w filmie chodzi zaś te wypełniacze-dłużyzny to za mało, aby siedzieć przy czymś takim, toteż nie dam oceny. Komedia romantyczna to np. Ja cię kocham a ty śpisz", "Dwa miliony dolarów napiwku", czy "Zakochana złośnica".