PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=174569}
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 35949
6,7 21 krytyków
Clerks: Sprzedawcy 2
powrót do forum filmu Clerks: Sprzedawcy 2

Clerks 2 na prawdę mi się podobał. Oglądam dużo filmów, kiedyś wszystkie mi się raczej podobały,a teraz pozycja wyjściowa jest u mnie znacznie niższa i trudno się przebić. Gratuluję więc Sprzedawcom & Smithowi, że udała się im ta trudna sztuka, i to już drugi raz jeśli chodzi o sprzedawców, a trzeci jeśli chodzi o SMitha (jeszcze W pogoni za Amy, pozostałę mi się nie podobały).
Więc proponuję założyć fundusz alternatywnej krytyki na nagrodę dla reżysera - tak by podrasować jego skromny budżet.

ocenił(a) film na 8
swiatlymongol

Skromną pensyjkę mogę oddać. Mnie się podobały wszystkie jego filmy ale Sprzedawcy najbardziej. Niecierpliwie czekam już na piątek,żeby zobaczyć Clerksów 2 w kinie. Z tego co czytam to się nie zawiodę.

swiatlymongol

no zdecydowanie sie dokladam z pensyjka...moze nawet uciulam dwie:) obie czesci sprzedawcow bardoz mi sie podobaly uwazam ze smith i reszta warci sa niejednej i nieskromenj pensyjki:)

ocenił(a) film na 9
swiatlymongol

Też sie dokładam chodząc na jego filmy. W ten sposób mam chociaż nadzieję, że będą nowe filmy, że super ekipa sie nie rozwali. Jay przestanie ćpać i dożyje kolejnej częsci Clerksów.

swiatlymongol

on ze wszech miar godzien nawet olbrzymiego zastrzyku gotowki, jednakze...czy pozostalby tym samym zakreconym gosciem gdyby oplywal straszecznie w kase??moze zostawmy smitha bez masy kasy bo tu tez tkwi czastka jego uroku...