PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=559065}

Dary Anioła: Miasto kości

The Mortal Instruments: City of Bones
2013
6,5 95 tys. ocen
6,5 10 1 94570
3,9 13 krytyków
Dary Anioła: Miasto kości
powrót do forum filmu Dary Anioła: Miasto kości

Lily Collins, odtwórczyni głównej roli Clary w Darach Anioła, udzieliła ostatnio krótkiego wywiadu dla MTV UK w którym zdradziła, że rozpoczęte zostały pierwsze prace nad sequelem „Darami Anioła: Miastem Popiołów„, którego produkcja ma rozpocząć się już jesienią.

"Już rozpoczęliśmy pracę nad sequelem i tak, jestem z tego naprawdę dumna. Więc będzie, co ma być, ale jestem naprawdę podekscytowana." - powiedziała Lily Collins.

Osobiście strasznie się cieszę. Fajnie, że film osiągnął taki sukces, że od razu zdecydowali się na drugą cześć. Jakie jest wasze zdanie? :)

ocenił(a) film na 10
ju_la1

Filmu ma nie być, podobno są tylko przerwane prace, ale to powiedziano jakieś pół roku temu więc raczej po prostu go nie będzie :(

ocenił(a) film na 4
klaudia098

Cooo?
Szkoda...
Może jeszcze go zrobią ;)

ju_la1

Raczej będzie ekranizacja COA. Rozmawiałam z koleżanką, która mieszka w Kanadzie i u nich niby nie ma żadnych pogłosek, jakoby filmu miałoby nie być. Za to krąży plotka o zmianach w obsadzie...

ocenił(a) film na 9
nina_43

A dokładnie jakich ról ? Jak mi zmienią Lily Collins albo Jamie'go Campbella Bowera to pozabijam !!!

Sheriem

Też jestem bardzo tym zainteresowana. Niedawno zaczęłam się interesować właśnie tym filmem i ,, Miastem Kości'' , ale raczej Lily i Jamie' go nie zmienią, dało by się szybko rozpoznać i posypały by się kolejne złe recenzje. ♥♡♥ Wie ktoś coś na pytanie Sheriem'a w powyższym posście? :D

ocenił(a) film na 10
Sheriem

Dołączam się do Ciebie :)
Jak mi zabiorą Jamie'go to będę BARDZO ZŁA!
Mam nadzieję, że jednak dojdzie do ekranizacji. Trzymam mocno kciuki za pozytywne info w tej sprawie.

ocenił(a) film na 9
Paulaki

pierwsza część świetna druga pewnie będzie taka sama <3 Czekam z koleżanką <3

ocenił(a) film na 6
Paulaki

Loool, sądząc po tym, że JCB cały czas podróżuje po świecie z zespołem, to szczerze wątpię w to, że zaczną kręcić w tym roku. Zresztą, chyba tylko ja nie sikam czekając na film 'Dary Anioła'. Czytałam ksiazkę na długo przed tym 'Wow' i w ogóle mi nie przypadła do gustu. Styl pisania i akcja są... dziwne (moja opinia. Wolny kraj, więc nie hejtować ._.). Zresztą nie tylko ja tak miałam, moja koleżanka ma takie samo odczucie. Dopiero po filmie lepiej mi się czytało, ale też nie jakoś tak, żebym nagle mogła się nazywać wielką fanką. Dobrze, że dali JCB na Jace'a, bo nigdy bym tego filmu nie obejrzała xD