4,3 697  ocen
4,3 10 1 697
Dead Season
powrót do forum filmu Dead Season

Zlepek migawek, ogląda się to jak teledysk, w dodatku nie najwyższych lotów. Nie zawsze z sensem, za to zawsze nieciekawie. Klisza goni klisze, kiepskie aktorstwo, aż szkoda własnego czasu, by dotrwać do końca. Widać, że ktoś się mocno starał, ale efekt jest rozczarowujący.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 4
spokowap

zgadzam się z każdym słowem. Dorzucę od siebie że film nie ma rozpoczęcia i zakończenia, co sprawia że niezbyt się wkręcamy w całą akcję i nie utożsamiamy z żadnym bohaterem, o słabych scenach walk już będę się rozpisywać bo widzę że nie tylko ja na to zwróciłam uwagę. Słowem - słaby i żałuje że psułam sobie oczy na takim filmidle.
Już bardziej polecam mini serial o zombie - Dead Set, który jest całkiem przyzwoity w przeciwieństwie do tego czegoś.

leila_____

Zupełnie mam inne odczucia, ciekawie ukazana walka z własną psychiką w obliczu tak trudnych decyzji. Jeśli ktoś oczekuje od tego filmu sieczki zombie to się zawiedzie, temat zombie jest tu raczej wątkiem pobocznym. Ze swojej strony mogę polecić.

ocenił(a) film na 7
spokowap

Wygląda mi to na kopiowany komentarz, w dodatku całkowicie sprzeczny z prawdą.

MrMarceen

Który komentarz? Kopiowany skąd? Wystarczy wrzucić go w Google. Poza tym - kto powiedział, że prawda jest tylko jedna? ;) Czekam na rozwinięcie tematu, napisać, że coś jest całkowicie sprzeczne z prawdą jest łatwo, poprzeć to faktami już nie, jak widać.