PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622009}

Demony

The Devil Inside
2012
5,5 23 tys. ocen
5,5 10 1 23098
4,0 7 krytyków
Demony
powrót do forum filmu Demony

Żenada

ocenił(a) film na 3

Moim zdaniem ten film to totalne dno...-Gra aktorska według mnie na niskim poziomie.Film ten uznałbym raczej za komedię,aniżeli za "horror".Ocena ode mnie- 3/10 :)

użytkownik usunięty
lotheR

Najgorszy film o egzorcyzmach. Plusów żadnych nie znalazłem za to minusów jest od groma. Gra aktorska jak już lotheR napisał na niskim poziomie, historia tez jakaś nijaka, napięcia nie ma żadnego. 1/10

Potwierdzam. Kiepska szmira.

lotheR

[Spoiler]
Miał fajne momenty- początek, pierwszy egzorcyzm. Potem niestety zawiało nudą. Ucieszyłem się z wypadku pod koniec.

ocenił(a) film na 2
Manifestus

Rzeczywiście początek zapowiadał się całkiem dobrze.. ale tak na prawdę to cała fabuła była tak pomieszana, że nie wiadomo już było czy w sumie chodzi o ta matką czy księży. A końcówka kompletnie nic nie rozwiązała...

ocenił(a) film na 8
lotheR

Żenada?Od razu widze,ze nie masz zielonego pojecia o tych przypadkach i obrzędzie zwanym egzorcyzmami.No ale pewnie oceniłeś film jako zwykły widz,a wiec szanuje twoja ocene.Pozdrawiam.

Berith7777

A po co komuś wiedza o czymś co istnieje tylko w filmach i wyobraźni freaków?

ocenił(a) film na 8
Vaylander

Skoro tak uwazasz.

ocenił(a) film na 3
Berith7777

Skoro tak uważa, to co?

ocenił(a) film na 8
zooo_2

No to pytanie raczej do pana Vaylander,przecież ja nie moge odpowiadać za niego.

ocenił(a) film na 3
Berith7777

Nie, to było pytanie do Twojego 'niedopowiedzenia'.

ocenił(a) film na 8
zooo_2

Dobra bo widze,ze jestes nieugiety.Skoro tak uwaza nie mam zamiaru go przekonywac do niczego bo jest to bezcelowe wiec po co wchodzić w dyskusje skoro od razu widac,ze do niczego nieprowadza.Wystarczy ci ta odpowiedz?Jesli tak to bardzo sie ciesze i pozdrawiam.

ocenił(a) film na 3
Berith7777

Odnieś to zdanie do siebie samego: "Od razu widze,ze nie masz zielonego pojecia o tych przypadkach i obrzędzie zwanym egzorcyzmami". Tak jest - od razu widać.

ocenił(a) film na 8
zooo_2

Dobrze,po omacku do czegos dazysz a niepowiesz(napiszesz)wprost,a ja nie mam ochoty na bezcelowe rozmowy.Takze napisz co chcesz usłyszeć,wtedy odpisze tobie to samo i bedzie po krzyku ok?

ocenił(a) film na 3
Berith7777

Powtórzę: potrafisz odnieść swoje zdanie do samego siebie, i dodam: czy nie?