Moim zdaniem ten film to totalne dno...-Gra aktorska według mnie na niskim poziomie.Film ten uznałbym raczej za komedię,aniżeli za "horror".Ocena ode mnie- 3/10 :)
Najgorszy film o egzorcyzmach. Plusów żadnych nie znalazłem za to minusów jest od groma. Gra aktorska jak już lotheR napisał na niskim poziomie, historia tez jakaś nijaka, napięcia nie ma żadnego. 1/10
[Spoiler]
Miał fajne momenty- początek, pierwszy egzorcyzm. Potem niestety zawiało nudą. Ucieszyłem się z wypadku pod koniec.
Rzeczywiście początek zapowiadał się całkiem dobrze.. ale tak na prawdę to cała fabuła była tak pomieszana, że nie wiadomo już było czy w sumie chodzi o ta matką czy księży. A końcówka kompletnie nic nie rozwiązała...
Żenada?Od razu widze,ze nie masz zielonego pojecia o tych przypadkach i obrzędzie zwanym egzorcyzmami.No ale pewnie oceniłeś film jako zwykły widz,a wiec szanuje twoja ocene.Pozdrawiam.
No to pytanie raczej do pana Vaylander,przecież ja nie moge odpowiadać za niego.
Dobra bo widze,ze jestes nieugiety.Skoro tak uwaza nie mam zamiaru go przekonywac do niczego bo jest to bezcelowe wiec po co wchodzić w dyskusje skoro od razu widac,ze do niczego nieprowadza.Wystarczy ci ta odpowiedz?Jesli tak to bardzo sie ciesze i pozdrawiam.
Odnieś to zdanie do siebie samego: "Od razu widze,ze nie masz zielonego pojecia o tych przypadkach i obrzędzie zwanym egzorcyzmami". Tak jest - od razu widać.
Dobrze,po omacku do czegos dazysz a niepowiesz(napiszesz)wprost,a ja nie mam ochoty na bezcelowe rozmowy.Takze napisz co chcesz usłyszeć,wtedy odpisze tobie to samo i bedzie po krzyku ok?