Demony

The Devil Inside
2012
5,5 23 tys. ocen
5,5 10 1 23173
4,0 6   krytyków
Demony
powrót do forum filmu Demony

ocenił(a) film na 8

Przyznam, że jest film ciekawy i interesujący mimo, że nie jest to typowy film grozy, który ' mrozi krew w żyłach '. Jest on raczej wstrząsający .
A zakończenie jest bardzo zaskakujące .. Kto by przypuszczał takiego zakończenia? Szokuje, odczuwa się jak by film nie był dokończony . Może ma to pobudzić wyobraźnię widza? Jak to wszystko mogło się dalej potoczyć ..
Mimo wszystko polecam pooglądać ten film do końca i samemu ocenić
Mi się spodobał moim zdaniem bardzo dobry , jeden z lepszych filmów jakie oglądałam ! :)

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Benia97

Bylem na tym filmie z dziewczyna w kinie w ciemno. Powiem, ze nie ma tutaj nic strasznego wgl nie bylo sie czego bac, jedynie jednej sceny gdy jest cisza i momentalnie krzyk,i tyle. Jak dla mnie nudny, praktycznie spalem. Osobiscie nie polecil bym nikomu wydania kasy na tego typu film. Do tego film krotki, cos ala dokument. Po zakonczeniu wszystkie osoby w kinie siedzialy z 5 minut zanim wstaly bo byly w szoku ze taki glupi film. Tyle.

ocenił(a) film na 6
snic3rs

a może siedziały, bo czekały na scenkę po napisach? nie pomyślałeś o tym?
bo np. ja czekałem

ocenił(a) film na 6
Benia97

no nie jest to horror nastawiony na straszenie widza, ale wyszedł z tego w miarę dobry paradokument o opętaniu, egzorcyzmach. no i jeszcze cała ta sprawa z przenoszeniem demonów i stosunkiem kościoła do opętania i egzorcyzmów (ale to akurat już było), a i jeszcze wykorzystywanie nowinek technicznych i sprzętu medycznego do kontroli stanu zdrowia opętanej osoby (to już nowość w filmach o takiej tematyce).
film do obejrzenia na raz