PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=262592}

Dobranoc, kochanie

The Good Night
2007
5,5 3,1 tys. ocen
5,5 10 1 3092
4,0 2 krytyków
Dobranoc, kochanie
powrót do forum filmu Dobranoc, kochanie

.STOP.W żadnym wypadku nie oglądac.STOP.Ja wytrzymałem 28 minut tego "megahitu".STOP.Tragedia film-bez akcij,tematu i wogóle szkoda atramentu na opis tego czegoś.1/10

ocenił(a) film na 1
koronka1111

Zgadzam się z przedmówcą - nie pamiętam kiedy ostatnio miałem wątpliwą przyjemność, oglądać tak beznadziejny film. Pozdrawiam i zdecydowanie odradzam to badziewie!!!

koronka1111

w zupełności się nie zgadzam! film nietypowy i nie schematyczny, ciekawie zrobiony. Można oglądać...

ocenił(a) film na 6
koronka1111

E, bez przesady, od połowy da się juz oglądać :) No i zakończenie zaskakujące dla mnie (myślałam, że będzie melodramatyczne).

Filmwebowabiedronka

Ja niestety do połowy nie dobrnęłam, choć przyznam szczerze,że włączyłam ten film z nadzieją na coś interesującego.
Muszę się kiedyś zdobyć na drugie podejście,więc narazie nie będę oceniać tego filmu

koronka1111

No Film bez składu ani ładu, nie wiadomo o o chodzi. Po 20 min oglądania obudziłem się rano. Najgorszy film jaki ostatnio widziałem! 1/10!!!!

mateusz1906

Patrzalam na to wczoraj i teraz zaluje ze nie przeczytalam waszych komentarzow wczesniej ;)

koronka1111

No to fajnie. Akurat w połowie przełączyłem... :]
Ale i tak się nastawiałem na scenkę z 328-ką. Bardzo ładne ujęcie przyznam. :)
Ale pierwsza połowa niczego ciekawego nie obiecuje.

ocenił(a) film na 5
koronka1111

Faktycznie film się ciąąągnie. Mniej więcej w miejscu gdzie ty przerwałeś oglądanie ja zrobiłem sobie 2godz. drzemkę (niedzielne wolne popołudnie ;)) Aktorzy zagrali poniżej swoich możliwości a i reżyseria dawała sporo do życzenia. Muzyka była nawet spoko także tu mały plusik :) Tak jak ktoś napisał że ten film powinien być w gatunku obyczajowy czyli o życiu bo to na pewno komedia romantyczna nie jest a i z dramatem wiele wspólnego nie ma
ode mnie 5/10

ocenił(a) film na 3
koronka1111

w zupelnosci zgadzam sie z waszymi wypowiedziami, ogladalismy ten film na
3 razy.

ocenił(a) film na 7
koronka1111

Ja, również obejrzałem ten film na raty, ale sumarycznie jestem zadowolony.
6-7/10

ocenił(a) film na 6
koronka1111

na początku sie ciągnie ale im bliżej końca tym coraz ciekawszy:)

ocenił(a) film na 3
koronka1111

jak po 28 minutach możesz cokolwiek mówić o tym filmie? Shit, żal.