Film ogromnie mnie zawiódł . Niby mnie zaintrygował ale tylko głupotą . Lubię myśleć podczas
filmów odnośnie bohaterów , dalszej akcji itd . Wysnułem hipotezę , w której pomyślałem
sobie , że Will Atenton mógłby być w rzeczywistości Peterem Wardem . Niestety strzeliłem w
samo sedno ( przewidywalność ) . W dodatku film ma wiele nieścisłości , których po prostu nie
ogarniam . Skoro Atenton był Wardem to jakim cudem podczas wizyty w pokoju 308 w tym
ośrodku , ten facet powiedział że Ward wyszedł ? Albo czemu kiedy Atenton chciał się
dowiedzieć od policjantów w barze informacji o Wardzie , ci nie dawali mu do rozsądku , że to
właśnie on sam jest Wardem . Co do samej "przemiany" głównego bohatera to trwała
zdecydowanie za szybko . Wchodzi do gabinetu jako Atenton , wychodzi jako Ward - bezsens.
Dialogi ze swoją zmarłą żoną typu "Pokaż gdzie umarłaś" były niestosowne i śmieszne . Jeżeli
ktoś wie chciałbym się dowiedzieć po co w filmie została ukazana postać Jacka Pattersona i
jaki on miał cel zaatakować i podpalić " Dom Snów " ?
Typowy Seba . Debil do potęgi entej . Po co tu włazisz skoro nie masz nic ciekawego do powiedzenia ?! Każdy ma jakieś wątpliwości po obejrzeniu jakiegoś filmu , a kiedy film nieszczególnie przypada do gustu to mnoży się ich na potęgę . Nie odpowiesz mi na nie ? To wypad .
No trochę przesadziłem sorry Ale nie przesadzaj ze to "Uwierz w ducha vol . 2 " .
"jakim cudem podczas wizyty w pokoju 308 w tym ośrodku , ten facet powiedział że Ward wyszedł" ?
a no takim że ten grubas z 308 dał mu jakiś papier o zwolnieniu pewnie nawet go nie widział
"czemu kiedy Atenton chciał się dowiedzieć od policjantów w barze informacji o Wardzie , ci nie dawali mu do rozsądku , że to
właśnie on sam jest Wardem"
nie mowili mu nic bo mieli go za świra po prostu nie chcieli sie wdawac w gadke i krecic afery
"Wchodzi do gabinetu jako Atenton , wychodzi jako Ward - bezsens"
wyszedł jako Atenton i Ward w jednym Dopiero to do niego dochodziło że to jest prawda
"Dialogi ze swoją zmarłą żoną typu "Pokaż gdzie umarłaś" były niestosowne i śmieszne"
dlaczego przecież ona z curkami naprawde były duchami obejrzyj sobie jeszcze raz ostatnią akcje w piewnicy
Jacka Pattersona i jaki on miał cel zaatakować i podpalić " Dom Snów " ?
A no taki że był dupkiem i chciał zabić żone która po rozwodzie dostała jego dom a do tego dla polisy ubezpieczeniowej
typowy Darkadi zamiast skupić się na oglądanym filmie to bawi się siusiakiem :P
Odpowiedzi na poziomie gimnazjalisty . Odpowiadając na czyjeś pytania trzeba umieć na nie prawidłowo odpowiedzieć . W każdej odpowiedzi przypuszczasz , że ktoś komuś coś dał , że Patterson był dupkiem ( to ci dopiero odkrycie) itd . Opuść proszę ten temat i zaoszczędź sobie wstydu na pokazywaniu swej ortografii .
no i trafilem w typ goscia jakim jestes
wiedzialem ze jak trafie to juz nic na usprawiedliwienie nie napiszesz tylko jakie kozy z nosa namarzesz
"Niestety strzeliłem w samo sedno ( przewidywalność )" aahhhh ale nie taka jak w filmie gimbusie
a typowego seba uwielbiam i ne musisz mi pisac gdzie go obejrzec myslales ze sie rzuce z ryjem na to i mnie pojedziesz niestety
przewidywalność cieciu przewidywalność
ParaNorman 10, Jak wytresować smoka 10, American Pie: Zjazd absolwentów 10 kur.. z kim ja wogle pisze WON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Filmy oceniam według gatunków , a nie według ogółu . Mój sposób na ocenę , nie podoba się - twój problem . Jeśli na jakimś filmie bawię się przednie , zwijam się ze śmiechu ,itp to oceniam bardzo wysoko . Animację uwielbiam. Podrośnij trochę to będziesz oglądał trochę więcej gatunków niż same sensacje i thrillery . ParaNorman jak dla mnie była najlepszą animacją ubiegłego roku podczas , której lałem ze śmiechu w spodnie - dlatego 10 . Jak wytresować to jedna z najlepszych animacji w historii - każdy ci to powie . Do American Pie mam sentyment . Elita wróciła w wielkim stylu , było dużo śmiechu - 10 ( chyba najbardziej kontrowersyjne z pośród wszystkich moich filmów ) Poza tym wytykanie filmów innych użytkowników jest poniżej pewnego poziomu . Ale dzieci takie jak ty , które widzą , że nie mają co zyskać inteligentnymi odpowiedziami wolą wyzywać , spamować i wypisywać brednie .
Tak dla przypomnienia to jest mój temat , ty zacząłeś pisać w nim swoje pierdoły , więc ze mną nie piszesz . Zrób mi przysługę i sam idź WON!!!!!!!! - jak to dobitnie napisałeś w poprzednim poście .
Na szczęście umiesz czytać , o co się już zaczynałem bać . Dobrze , że poszedłeś . Oby nie do zobaczenia .
A i widzę , że nie skumałeś o co chodzi z Typowym Sebą . Wpisz sobie w google to znajdziesz kilka memów , które idealnie pasują do twej osoby . Niestety wklejanie linków jest niezgodne z regulaminem , więc musisz sam poszukać ;)