PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=536312}

Dom snów

Dream House
2011
6,7 82 tys. ocen
6,7 10 1 82352
5,0 26 krytyków
Dom snów
powrót do forum filmu Dom snów

Prawie same negatwyne recenzje

"Cieżko uwierzyć jak taki podrobiony,głupi film zdołal zachecić aktorów do zagrania w nim"

Chris Bumbray
JoBlo's Movie Emporium

"Nieudane skrzyżowanie "Lśnienia"Stanleya Kubricka z wyspą tajemnic.To cieżki gotycki horror,z zagmatwaną fabułą"

Owen Gleiberman
Entertainment Weekly

"Zacięcie artystyczne reżysera Jima Sheridana jak na produkcje "Dream Hosue" wprowadza dysproporcje w przedstawieniu losów bohatera odgrywanego przez Craiga.Różnorodność,kontrast to elementy których Craig nie jest wstanie udżwignąć.Ambicje filmu są żalośnie bezpodstawne,i znajome"

Tasha Robinson
AV Club

Recenzje zagraniczne,tłumaczone przeze mnie.Ucze się w ten sposób angielskiego, więc proszę o wyrozumiałość......

ocenił(a) film na 6
Rrrr

Recenzje ten film masakrują. Na IMDB 5% pozytywnych opinii.

ocenił(a) film na 5
balech

ech, to bardzo szkoda - po trailerze miałem jakieś dziwne skojarzenia z drabiną jakubowa czy obłędem. trailer jest bardzo dobry. niestety to tak jak z książką, dobry tytuł i okładka to połowa sukcesu.

ocenił(a) film na 3
balech

Na IMDb? Jesteś pewien? Bo na moje oko tam jest około 60% pozytywnych opini, chyba ze chodzi Ci o RT, ale tam jest 7% pozytywnych recenzji

Rrrr

oj tam oj tam jakby tak słuchać recenzentów to by tylko człowiek tylko woodyego allena oglądał a na końcu walnął sobie w łeb. większość z tzw. znawców kina ma tak nasrane we łbach, że sami nie wiedzą czego chcą. ja i tak zamierzam oglądnąć ten film bo poczytać o nim należy ale opinie swoją wyrobić można tylko po oglądnięciu.

ocenił(a) film na 3
kahuko

Zią, obejrzyj, to wolny kraj. Ja na przykład szczerze żałuję, że recenzji nie posłuchałem, bo teraz nie ma kto mi oddać tych 1,5 godziny życia...

ocenił(a) film na 8
Nookied

Tak szczerze mówiąc każdy ma inny gust. Jednym się podoba i mówią że był fajny a drudzy że to gniot :> Człowiek sam wie jakie filmy lubi i tyle.

Nookied

to pomyśl o tych wszystkich zajęciach w szkole i na uniwerku, które w ogóle nie przydały się w życiu. jeśli nie przegadałeś ich z kumplami to dopiero było marnotrawstwo czasu :) pozdrawiam

ocenił(a) film na 4
Rrrr

jakbym się słuchał recenzji to nie obejrzał bym większości z filmów które obejrzałem. nigdy nie czytam recenzji przed obejrzeniem filmu