Prawie same negatwyne recenzje
"Cieżko uwierzyć jak taki podrobiony,głupi film zdołal zachecić aktorów do zagrania w nim"
Chris Bumbray
JoBlo's Movie Emporium
"Nieudane skrzyżowanie "Lśnienia"Stanleya Kubricka z wyspą tajemnic.To cieżki gotycki horror,z zagmatwaną fabułą"
Owen Gleiberman
Entertainment Weekly
"Zacięcie artystyczne reżysera Jima Sheridana jak na produkcje "Dream Hosue" wprowadza dysproporcje w przedstawieniu losów bohatera odgrywanego przez Craiga.Różnorodność,kontrast to elementy których Craig nie jest wstanie udżwignąć.Ambicje filmu są żalośnie bezpodstawne,i znajome"
Tasha Robinson
AV Club
Recenzje zagraniczne,tłumaczone przeze mnie.Ucze się w ten sposób angielskiego, więc proszę o wyrozumiałość......
ech, to bardzo szkoda - po trailerze miałem jakieś dziwne skojarzenia z drabiną jakubowa czy obłędem. trailer jest bardzo dobry. niestety to tak jak z książką, dobry tytuł i okładka to połowa sukcesu.
Na IMDb? Jesteś pewien? Bo na moje oko tam jest około 60% pozytywnych opini, chyba ze chodzi Ci o RT, ale tam jest 7% pozytywnych recenzji
oj tam oj tam jakby tak słuchać recenzentów to by tylko człowiek tylko woodyego allena oglądał a na końcu walnął sobie w łeb. większość z tzw. znawców kina ma tak nasrane we łbach, że sami nie wiedzą czego chcą. ja i tak zamierzam oglądnąć ten film bo poczytać o nim należy ale opinie swoją wyrobić można tylko po oglądnięciu.
Zią, obejrzyj, to wolny kraj. Ja na przykład szczerze żałuję, że recenzji nie posłuchałem, bo teraz nie ma kto mi oddać tych 1,5 godziny życia...
Tak szczerze mówiąc każdy ma inny gust. Jednym się podoba i mówią że był fajny a drudzy że to gniot :> Człowiek sam wie jakie filmy lubi i tyle.
to pomyśl o tych wszystkich zajęciach w szkole i na uniwerku, które w ogóle nie przydały się w życiu. jeśli nie przegadałeś ich z kumplami to dopiero było marnotrawstwo czasu :) pozdrawiam