PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=536312}

Dom snów

Dream House
2011
6,7 82 tys. ocen
6,7 10 1 82350
5,0 26 krytyków
Dom snów
powrót do forum filmu Dom snów

Czy wam ten film, nie kojarzył się trochę z Innymi? W sensie nieżyjący, o których myślimy, że żyją w realnym świecie, a tak naprawdę są duchami?:) a jeśli o odczucia chodzi to czuję jakiś niedosyt:/

anka8a9a

Mi się bardziej skojarzył z Godsend.

ocenił(a) film na 8
anka8a9a

mi bardziej skojarzyło się z "numer 23" (czy coś takiego). gościu czytał książkę o jakimś facecie i zauważył, że ma wiele wspólnego z autorem. okazuje się, że to on nim jest, i że coś tam coś. już sama nie pamiętam dokładnie, bo dawno temu oglądałam ten film.

ocenił(a) film na 6
madusia666

widziałam ten film może faktycznie troszeczkę:) to z takich podobnych filmów jeszcze sekretne okno z Johnnym Deppem :)

ocenił(a) film na 8
anka8a9a

mi się od razu z "numerem 23" skojarzył, od razu jak dowiedziałam się, że to on jest tym facetem, który podobno zabił swoją rodzinę.

ocenił(a) film na 6
anka8a9a

Tak, mi się od razu skojarzył z Innymi chociaż fabuła jest całkowicie różna to podobieństwo z duchami jest tak jak napisałaś. Ja zdecydowanie wybieram film Inni był ciekawszy i bardziej trzymał w napięciu. Pozdrowienia

ocenił(a) film na 6
Nosferatu8

Zgadzam się z Tobą:) Pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
anka8a9a

Też mi się tak skojarzyło- duchy, które nie wiedzą, że są duchami- tylko w Domu... dodano żywego człowieka ;p