PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=536312}

Dom snów

Dream House
2011
6,7 82 tys. ocen
6,7 10 1 82350
5,0 26 krytyków
Dom snów
powrót do forum filmu Dom snów

Odgrzewany...nie maja nowych pomyslow w kolko to samo

JohnnyBravoo

zgadzam się.....ciekawe czy będzie po korytarzach biegała dziewczynka z długimi czarnymi włosami;)

Looney_3

Kotlet, nie kotlet... oby tylko był KRWISTY :)
Looney_3 - czy to aluzja do Esther (Isabelle Fuhrman) z "Sieroty" ?

Kacper_1984

w zupełności sie zgadzam połączenie motywów z wyspy tajemnic i Amityville lub lsnienia ale i tak chętnie obejrze.
ps.
biegajaca dziewczynka z czarnymi włosami wystepuje w kazdym lepszym i gorszym horrorze:) ciekawe dlaczego???

ocenił(a) film na 5
maciek86_filmaniak

Biegająca dziewczynka? Mi przychodzą na myśl bardziej takie chodzące dość wolno, przed którymi i tak nie można uciec ;] Z dziurami w głowie,albo wychodzące ze studni i telewizorów.

kasia10_09

Chodzacy wolno , przed ktorymi nie mozna uciec??? :) jak w nocy zywych trup. Swoja droga jak to jest mozliwe zeby nie mozna bylo uciec przed zombi, gibaja sie jak porazeni, a dziewczynna upada za kazdym razem. Az glupie.

ocenił(a) film na 7
maciek86_filmaniak

Polecam więc 28 DNI PÓZNIEJ :) Tam zombi są wyjątkowo szybkie. I chyba dlatego stawiam ten film na najwyższym miejscu w tej kategorii horrorów.

prumprumka

W "28 dni później" nie było zombie.

ocenił(a) film na 7
Mikez

A sorry! Zapomniałam, że to Ty tam biegałeś :)

użytkownik usunięty
prumprumka

Ale w "28 dni później" nie było zombiech (żywych trupów) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 7

Ja pierdziu! Tak napisałam, każdy wie o co chodzi a się czepiacie szczegułów! To jak je nazwać???

ocenił(a) film na 7
prumprumka

szczegółów*

kasia10_09

Ani biegająca , ani spacerująca a poruszająca się w sposób nieprzewidywalny.pp Wtedy jest najstraszniej;)

JohnnyBravoo

a widziałeś trailer? już stamtąd można wywnioskować że główny bohater będzie schizofrenikiem i jego rodzina żyje tylko w jego umyśle. czy coś.

ocenił(a) film na 6
_Tymon_

Mnie się trailer skojarzył z Innymi

JohnnyBravoo

Zastanawiające jak to się dzieje, że przed premierą już tylu widziało film? Trailer/recenzje z kolorowych pism efektem oceny 5,3 na FW ? Przyznaje wiarygodny i jednoczesnie ciekawy system oceniania filmu ;]

wyatt_b

Premiera światowa była wcześniej niż Polska. A powuyżej są tylko domysły jaki film będzie

JohnnyBravoo

A twoje Call Of Duty Black Ops które oceniłeś na 10 to co to to nie jest odgrzewany kotlet? odgrzewają go od Calla 2

Alaric_Saltzman

jak wiekszosc gier i filmow

JohnnyBravoo

Wymień gry które masz na myśli?

JohnnyBravoo

Film nawet dobry
http://wirtualfiles.pl/index.php

użytkownik usunięty
JohnnyBravoo

Zgadzam się.
Nie mniej, wykonanie było dobre. W filmie po prostu nie było wielkiego potencjału, gdyż ten temat był. Ale nakręcony jest bardzo dobrze. A od strony technicznej też wypada bardzo pozytywnie. Polecam, ale, jeżeli ktoś tam już kilka dobrych filmów ma za sobą, nie będzie zaskoczony.
Dobry film, bez rewelacji.