PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=483446}
6,5 81 tys. ocen
6,5 10 1 81060
5,8 12 krytyków
Dorian Gray
powrót do forum filmu Dorian Gray

7/10

ocenił(a) film na 7

Zapewne okażę się kompletną ignorantką, ale wcześniej nie znałam tej historii, jedynie coś obiło mi się o uszy ze starzejącym się obrazem. Jednak nie mając żadnej styczności z poprzednimi adapcjami, mogę obiektywnie ocenić tę. Daję 7/10 głównie za Colina Firtha, który ostatnio jest jednym z moich ulubionych aktorów, poza tym Barnes jest rzeczywiście bardzo przystojny i gra całkiem nieźle. Podobało mi się, ale tak bez większego WOW :)

ocenił(a) film na 3
ivi777

Jak można nazwać kogoś o wyglądzie 15-latka 'przystojnym'? Moim zdaniem to zakrawa na pedofilię. Nie rozumiem fascynacji niektórych przedstawicielek płci żeńskiej 'mężczyznami' tego typu. Mężczyzna to z założenia zwierzęca góra mięśni i kłaków, nie ktoś o wyglądzie anorektycznej dziewczynki (Barnes czy Justin Bieber), aproporcjonalnie zbudowany (śmiesznie chudy). Bez obrazy dla Autorki tematu, którą serdecznie pozdrawiam.

ocenił(a) film na 7
Asketel

haha, zgadzam sie w 100 % ;) Jak słysze że na kogoś kto nawet nie ma zarostu mówi się ''przystojny'' to mi się słabo robi. Co do gry aktorskiej Barnes'a to zapowiada się z niego dobry aktor. Właśnie oglądam ''Easy Virtue'' w którym swoją drogą, gra też mój ulubiony Colin Firth i bardzo mi się podoba ten film jak i gra aktorska. Może za jakieś 15 lat coś z Barnes'a wyrośnie :D pozdrawiam :P

ocenił(a) film na 7
agatka260492

Barnes ma 30 lat, co oznacza, że gdy film wchodził u nas do kin miał 27 ... to chyba trochę więcej niż ma Bieber ... Lubię taki typ, dla mnie facet nie musi mieć kłaków w każdym miejscu na ciele, ochyda, bardzo proporcjonalna twarz, czysta cera... Nie szukam neandertalczyka,zresztą taki typ urody bardzo pasował do filmu. A poza tym wszystkim gra dobrze.

ocenił(a) film na 3
ivi777

30 lat? Sprawdziłem i rzeczywiście. Wygląda na 15. Cóż, może jakaś choroba lub... zaprzedanie duszy diabłu, hehe. W każdym razie jest totalnie niemęski. Jeśli Ci się podoba, to Twoja sprawa. 'Każda potwora znajdzie swego adoratora', 'O gustach się nie dyskutuje', 'Gdyby wszystkim podobało się to samo, to by było nudno' etc. itd.. Nie chciałem Cię urazić.

ocenił(a) film na 7
Asketel

nie uraziłeś ^^ zresztą pamiętam jak wyglądali moi koledzy w wieku 15 lat... i przypominam sobie raczej pryszcz na pryszczu i niestety nie wydaje mi się żeby ktoś wyglądał tak jak Barnes ;)

ocenił(a) film na 7
Asketel

na pedofilię.... on ma 30 lat, ja 18 ....