mocny film bez kompromisow i zabarwien. Niestety ten zawod nie jest dla wszystkich i wiekszosc szybko przechodzi na ciemna strone mocy. Byl kiedys podobny film chyba sprzed 3, 4 lat wegierski lub serbski w tytule mial to co u nas znaczy hwdp moze ktos mi przypomni tytul?
To taki bezkompromisowy i bez zabarwień dramat sci-fi, całkowicie oderwany od rzeczywistości. Reżyser kumulując masę patologii sprowadził wszystko do absurdu, co każe traktować ten film mało poważnie.
byc moze i macie racje lecz czym wytlumaczycie nastroje spoleczenstwa wzgledem tego zawodu konkretnie chodzi o niska szkodliwosc spoleczna i totalne olewanie "zwyklego obywatela "?
W tym filmie akurat zachowania policji przejaskrawiono do potęgi entej,wiadomo zawsze znajdzie się jakieś zgniłe jabłko w każdym zawodzie nie przeczę ale w tym filmie grubo przesadzili.A ty i tobie podobni jaracie się tym co pokazał ten marny reżyserzyna,szokować dla samego szokowania,nic w tym filmie nie było wartościowego,prawdziwego a zapomniałem jeden dobry policjant,który nie skusił się na pieniądze i samochód i z taką lekkością jeszcze odmawia.Powiem krótko film strasznie łopatologiczny,zresztą nie dziwi mnie to co drugi polski właśnie taki jest dobrze,że jest jeszcze inna alternatywa w postaci zagranicznych.
nikt sie nie jara bo nie ma czym. Ja dalem 7ke tylko za odwage a wiesz dlaczego? Wystarczy wspomniec pewnego generala policji, olewnika, "lepperow" ktorym robi sie ekspertyzy z opoznieniem czy tez uniewinnionych gangsterow z pruszkowa Ten film nie krytykuje policji tylko system drogi panie
chodzi mi o to,że on w swoich filmach za bardzo wpada w skrajności przez to jego obraz staje się mniej wiarygodny.