PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631979}
7,1 208 tys. ocen
7,1 10 1 208128
6,7 78 krytyków
Drogówka
powrót do forum filmu Drogówka

7/10 za odwage

ocenił(a) film na 7

mocny film bez kompromisow i zabarwien. Niestety ten zawod nie jest dla wszystkich i wiekszosc szybko przechodzi na ciemna strone mocy. Byl kiedys podobny film chyba sprzed 3, 4 lat wegierski lub serbski w tytule mial to co u nas znaczy hwdp moze ktos mi przypomni tytul?

ocenił(a) film na 2
pharaoh1

To taki bezkompromisowy i bez zabarwień dramat sci-fi, całkowicie oderwany od rzeczywistości. Reżyser kumulując masę patologii sprowadził wszystko do absurdu, co każe traktować ten film mało poważnie.

ocenił(a) film na 2
lookacz2007

dokładnie,z policji zrobiono patologię,nie wiem czy śmiać się czy płakać.

ocenił(a) film na 7
aronn

byc moze i macie racje lecz czym wytlumaczycie nastroje spoleczenstwa wzgledem tego zawodu konkretnie chodzi o niska szkodliwosc spoleczna i totalne olewanie "zwyklego obywatela "?

ocenił(a) film na 2
pharaoh1

W tym filmie akurat zachowania policji przejaskrawiono do potęgi entej,wiadomo zawsze znajdzie się jakieś zgniłe jabłko w każdym zawodzie nie przeczę ale w tym filmie grubo przesadzili.A ty i tobie podobni jaracie się tym co pokazał ten marny reżyserzyna,szokować dla samego szokowania,nic w tym filmie nie było wartościowego,prawdziwego a zapomniałem jeden dobry policjant,który nie skusił się na pieniądze i samochód i z taką lekkością jeszcze odmawia.Powiem krótko film strasznie łopatologiczny,zresztą nie dziwi mnie to co drugi polski właśnie taki jest dobrze,że jest jeszcze inna alternatywa w postaci zagranicznych.

ocenił(a) film na 7
aronn

nikt sie nie jara bo nie ma czym. Ja dalem 7ke tylko za odwage a wiesz dlaczego? Wystarczy wspomniec pewnego generala policji, olewnika, "lepperow" ktorym robi sie ekspertyzy z opoznieniem czy tez uniewinnionych gangsterow z pruszkowa Ten film nie krytykuje policji tylko system drogi panie

ocenił(a) film na 2
pharaoh1

chodzi mi o to,że on w swoich filmach za bardzo wpada w skrajności przez to jego obraz staje się mniej wiarygodny.

ocenił(a) film na 7
aronn

To jest tylko film, ci myslacy wyciagna swoje wnioski ale kopniak policji za olewke obywateli sie niestety nalezy. Co z tego wyjdzie. ..zobaczymy