Chaos, żenada, przewidywalność, nie potrzebne wątki, cięcia, chaos, zmaarnowny czas, szkoda
liter na dalsze wyjaśnienia. Bardzo zły.
Słyszałem że na śmietniku mają dobre żarcie dla trolli, radziłbym Ci tam spróbować się najeść nie na tym temacie.
Nie ma co porównywać wspaniałej animacji w świetnej oprawie dźwiękowej ze znakomitą grą głosem i genialną niebanalną historią do tego gniota tak nawiasem mówiąc to naprawdę żałosne gdy ktoś grzebie w cudzej filmotece szukając nie wiadomo czego. Ciebie w tedy chłopcze prawie na świecie nie było więc nigdy nie zrozumiesz klimatu "Pocahontas", wiec się nie próbuj gadać na temat czegoś o czym nie masz pojęcia.
A ty żyjesz od 17wieku,. że tak dobitnie rozumiesz ten klimat? Poza tym w zupełności się nie zgadzam co do drogówki. Mocne, które wbija w fotel i uświadamia ludzką bezwładność.
Ta strasznie mocne cięcia i fabuła skacząca jak wsza po brudnym tyłku, no bez kitu wbija w fotel facepalmem chyba @@@@SPOILERY @@@ [" http://www.youtube.com/watch?v=1ajkgIfEm2Q "] inspiracja yt dla napisania nic nie znaczącej nie potrzebnej sceny, Bohaterowie wycięci z kartonu i naucz się czytać ze zrozumieniem. Ty wiesz co ty tam bredzisz w ogóle? zastanawiam się czy ten sam film oglądaliśmy. Jakie to było durne te wstawki z telefonów ścigany od czasu do czasu, koledzy którzy dali się przekonać cytuję:
-zabiłeś go ?
-nie
-ok
-,- policja nie wpadła na pomysł żeby wszystkich byłych kolegów z pracy antagonisty nie obserwować i ten spotyka się z nimi kiedy chce -,- to było tak durne że nawet ciężko jest to opisać. Scena wywołania zmieszania aby wejrzeć w dokumenty :DDD Król podkłada ogień w kiblu pare gazet i wszyscy absolutnie wieją z budynku a on AKURAT natrafia na to czego chciał :DD a wątek żony policjanta banasia :DDD która rodzi czarne dziecko a on AKURAT jest rasistą xd co to wnosi NIC charaktery postaci zmienne jak pogoda w marcu :D ciągłe chlanie :D 3 stereotypy agresor, dziwkarz i pijak :DD CHAOS w fabule, gratuluję gustu filmowego. Mógłbym na prawdę długo opisać wszystkie wady tego gniota ale jakoś nie chce mi już o tym gadać. : /
ROTFL
Cytując Ciebie, koneserze filmów, "na prawdę" w 95 byłem akurat w głównej grupie odbiorców bajki, jaką jest Pocahontas :) Nie moja wina, że takie filmy oglądałeś jako dorosły i teraz chciałbyś to kontynuować - może w takim razie skocz na "Krudów", podobno są nieźli.
Niezły z ciebie troll BTW, komentarze świetne. Tylko niewielka ilość ocenionych filmów i multum g*wnianych horrorów w "chcę zobaczyć" zdradza twój prawdziwy poziom :D
Jesteś żałosny , a Twój poziom mieści się gdzieś między warstwą brudu zza paznokci, a krużem z popielniczki. Co Cię obchodzą filmy jakie oceniam sam jesteś trollem i to niepełnosprawnym umysłowo , jeśli czepiasz się mojego chcę zobaczyć to tak nisko upadłeś i porównując Twój poziom do brudu zza paznokci prawię Ci komplementy :D 844 filmy to bardzo mało ocenionych z tym się zgodzę
Aż sprawdziłem, co to jest "kruż". Domyślam się, że nie trzymasz w popielniczce "rodzaju dzbana, naczynia z szyjką, uchwytem i rozszerzonym wlewem, wykonywanego z różnych materiałów, niekiedy zdobionego, znanego od czasów przedhistorycznych", więc pewnie chodziło ci o "KURZ", pisane przez RZ (faktycznie, dawno musiałeś opuścić mury szkolne, skoro zapomniałeś...) Trzymaj się i nie opuszczaj poziomu, Krudowie są w sam-raz dla Ciebie - znajome dzieciaki świetne się bawiły!