PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631979}
7,1 208 tys. ocen
7,1 10 1 208128
6,7 78 krytyków
Drogówka
powrót do forum filmu Drogówka

Chaos, żenada, przewidywalność, nie potrzebne wątki, cięcia, chaos, zmaarnowny czas, szkoda
liter na dalsze wyjaśnienia. Bardzo zły.

ocenił(a) film na 9
melson903

Nie potwierdzam. Ciekawe kino i potrafiące zaskoczyć.

Flyboy

wróć do misia synu

ocenił(a) film na 2
Flyboy

Słyszałem że na śmietniku mają dobre żarcie dla trolli, radziłbym Ci tam spróbować się najeść nie na tym temacie.

melson903

No niestety, do "Pocahontas" (10/10) się nie umywa...

ocenił(a) film na 2
mleczakm

Nie ma co porównywać wspaniałej animacji w świetnej oprawie dźwiękowej ze znakomitą grą głosem i genialną niebanalną historią do tego gniota tak nawiasem mówiąc to naprawdę żałosne gdy ktoś grzebie w cudzej filmotece szukając nie wiadomo czego. Ciebie w tedy chłopcze prawie na świecie nie było więc nigdy nie zrozumiesz klimatu "Pocahontas", wiec się nie próbuj gadać na temat czegoś o czym nie masz pojęcia.

ocenił(a) film na 9
melson903

A ty żyjesz od 17wieku,. że tak dobitnie rozumiesz ten klimat? Poza tym w zupełności się nie zgadzam co do drogówki. Mocne, które wbija w fotel i uświadamia ludzką bezwładność.

ocenił(a) film na 2
hugo2333

Ta strasznie mocne cięcia i fabuła skacząca jak wsza po brudnym tyłku, no bez kitu wbija w fotel facepalmem chyba @@@@SPOILERY @@@ [" http://www.youtube.com/watch?v=1ajkgIfEm2Q "] inspiracja yt dla napisania nic nie znaczącej nie potrzebnej sceny, Bohaterowie wycięci z kartonu i naucz się czytać ze zrozumieniem. Ty wiesz co ty tam bredzisz w ogóle? zastanawiam się czy ten sam film oglądaliśmy. Jakie to było durne te wstawki z telefonów ścigany od czasu do czasu, koledzy którzy dali się przekonać cytuję:
-zabiłeś go ?
-nie
-ok
-,- policja nie wpadła na pomysł żeby wszystkich byłych kolegów z pracy antagonisty nie obserwować i ten spotyka się z nimi kiedy chce -,- to było tak durne że nawet ciężko jest to opisać. Scena wywołania zmieszania aby wejrzeć w dokumenty :DDD Król podkłada ogień w kiblu pare gazet i wszyscy absolutnie wieją z budynku a on AKURAT natrafia na to czego chciał :DD a wątek żony policjanta banasia :DDD która rodzi czarne dziecko a on AKURAT jest rasistą xd co to wnosi NIC charaktery postaci zmienne jak pogoda w marcu :D ciągłe chlanie :D 3 stereotypy agresor, dziwkarz i pijak :DD CHAOS w fabule, gratuluję gustu filmowego. Mógłbym na prawdę długo opisać wszystkie wady tego gniota ale jakoś nie chce mi już o tym gadać. : /

melson903

ROTFL
Cytując Ciebie, koneserze filmów, "na prawdę" w 95 byłem akurat w głównej grupie odbiorców bajki, jaką jest Pocahontas :) Nie moja wina, że takie filmy oglądałeś jako dorosły i teraz chciałbyś to kontynuować - może w takim razie skocz na "Krudów", podobno są nieźli.

mleczakm

Niezły z ciebie troll BTW, komentarze świetne. Tylko niewielka ilość ocenionych filmów i multum g*wnianych horrorów w "chcę zobaczyć" zdradza twój prawdziwy poziom :D

ocenił(a) film na 2
mleczakm

Jesteś żałosny , a Twój poziom mieści się gdzieś między warstwą brudu zza paznokci, a krużem z popielniczki. Co Cię obchodzą filmy jakie oceniam sam jesteś trollem i to niepełnosprawnym umysłowo , jeśli czepiasz się mojego chcę zobaczyć to tak nisko upadłeś i porównując Twój poziom do brudu zza paznokci prawię Ci komplementy :D 844 filmy to bardzo mało ocenionych z tym się zgodzę

melson903

Aż sprawdziłem, co to jest "kruż". Domyślam się, że nie trzymasz w popielniczce "rodzaju dzbana, naczynia z szyjką, uchwytem i rozszerzonym wlewem, wykonywanego z różnych materiałów, niekiedy zdobionego, znanego od czasów przedhistorycznych", więc pewnie chodziło ci o "KURZ", pisane przez RZ (faktycznie, dawno musiałeś opuścić mury szkolne, skoro zapomniałeś...) Trzymaj się i nie opuszczaj poziomu, Krudowie są w sam-raz dla Ciebie - znajome dzieciaki świetne się bawiły!

ocenił(a) film na 2
mleczakm

Czepiaj się literówek i mojej lekkiej dysortografii, wierzgasz jak insekt przewrócony na plecy rozpaczliwie próbując chwycić kończynami cokolwiek by się ratować ze straconej pozycji. Pozdrawiam :)