PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631979}
7,1 208 tys. ocen
7,1 10 1 208128
6,7 78 krytyków
Drogówka
powrót do forum filmu Drogówka

Jest doczekalem sie po obejrzeniu setkich filmow slabych i beznadziejnych w końcu jest film najgorszy i to bezapelacyjnie. Nie dziwi wiec fakt ze polskie kino jest uznawane za jedno z najgorszych na swiecie jak nie, najgorsze skoro wypluwa takie produkcje a w komentarzach ludzie pisza "swietni film" a srednia ocena jest powyzej 1( a nawet na ta 1 nie zasluguje ten film).

ocenił(a) film na 5
misgumis

Gdzie widzisz ocene 1 ? Ocena jest 7,4 !!! Na pewno nie jest to dobry film ale widziałem gorsze...

ocenił(a) film na 7
misgumis

Najgorszy powiadasz. Hmmmm, brak tylko uzasadnień Twojej oceny.
Przy tak marnych prowokacjach, zawsze próbuję podpatrzeć, czy ktoś kto rzuca tak bezpodstawne teksty, jest typowym trollem, czy tylko próbuje zabłysnąć, w sumie to nie wiadomo czym. I co widzę. Całkiem wysokie oceny filmów, które z prawdziwym kinem, nie mają nic wspólnego.
Czyżby ktoś z rodziny pracował w policji? :D

misgumis

Właśnie obejrzałem, a tydzień wcześniej "Układ zamknięty".
Nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych, ale chyba nikt nie ma wątpliwości, że żyjemy w kraju, w którym obowiązują podwójne standardy w zakresie porządku prawnego (ot choć najnowszy przykład z życia: historią z babką co wjechała do przejścia podziemnego).
Słowem nic nowego nie powiedziano, a ci co robią przekręty i stoją ponad prawem pewnie świetnie bawili się podczas oglądania.

A co do filmu, to porównując do takiego "Tropa de Elite" może słabszy, ale historia wciągnęła mnie, bo przed obejrzeniem spodziewałem się, że całość będzie o blaskach i cieniach seksu w radiowozie.

ps. djrav77 -> z tego co słyszałem, to funkcjonariusze różnie oceniają ten film, faktem natomiast jest, że obywatele w kontaktach z nimi lubią przywoływać sobie fabułę filmu jako podstawę nawijki, w stylu: "panie, a to jest tak naprawdę jak na tym filmie?" ;)

ocenił(a) film na 9
misgumis

masakra hobbitowi dajesz 10. we wtorek do lekarza. do psychiatry bez skieroania sie dostaniesz.