Jest doczekalem sie po obejrzeniu setkich filmow slabych i beznadziejnych w końcu jest film najgorszy i to bezapelacyjnie. Nie dziwi wiec fakt ze polskie kino jest uznawane za jedno z najgorszych na swiecie jak nie, najgorsze skoro wypluwa takie produkcje a w komentarzach ludzie pisza "swietni film" a srednia ocena jest powyzej 1( a nawet na ta 1 nie zasluguje ten film).
Gdzie widzisz ocene 1 ? Ocena jest 7,4 !!! Na pewno nie jest to dobry film ale widziałem gorsze...
Najgorszy powiadasz. Hmmmm, brak tylko uzasadnień Twojej oceny.
Przy tak marnych prowokacjach, zawsze próbuję podpatrzeć, czy ktoś kto rzuca tak bezpodstawne teksty, jest typowym trollem, czy tylko próbuje zabłysnąć, w sumie to nie wiadomo czym. I co widzę. Całkiem wysokie oceny filmów, które z prawdziwym kinem, nie mają nic wspólnego.
Czyżby ktoś z rodziny pracował w policji? :D
Właśnie obejrzałem, a tydzień wcześniej "Układ zamknięty".
Nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych, ale chyba nikt nie ma wątpliwości, że żyjemy w kraju, w którym obowiązują podwójne standardy w zakresie porządku prawnego (ot choć najnowszy przykład z życia: historią z babką co wjechała do przejścia podziemnego).
Słowem nic nowego nie powiedziano, a ci co robią przekręty i stoją ponad prawem pewnie świetnie bawili się podczas oglądania.
A co do filmu, to porównując do takiego "Tropa de Elite" może słabszy, ale historia wciągnęła mnie, bo przed obejrzeniem spodziewałem się, że całość będzie o blaskach i cieniach seksu w radiowozie.
ps. djrav77 -> z tego co słyszałem, to funkcjonariusze różnie oceniają ten film, faktem natomiast jest, że obywatele w kontaktach z nimi lubią przywoływać sobie fabułę filmu jako podstawę nawijki, w stylu: "panie, a to jest tak naprawdę jak na tym filmie?" ;)