PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631979}
7,1 208 tys. ocen
7,1 10 1 208136
6,7 78 krytyków
Drogówka
powrót do forum filmu Drogówka

Nie wiecie przypadkiem ile wiosen trzeba mieć, żeby zobaczyć nowe dzieło Smarzowskiego ? To zależy od dystrybutora czy kina ? Do kina nie chodzę, bo u mnie w mieście nie
ma a jeśli okazałoby się, że ograniczenie nie jest przeszkodą z wielką chęcią bym się do pobliskiego miasta wybrał. Dzięki z góry za odpowiedź.

ocenił(a) film na 6
MartinV

Zależy to od dystrybutora. Ograniczenie wiekowe w przypadku "Drogówki" to 15 lat. W kinach nikt nigdy specjalnie nie respektował tych zasad więc kupuj śmiało bilet ile byś nie miał...

ocenił(a) film na 10
Lucky_luke

Dzięki wielkie za odpowiedź, do kina raczej od święta chodzę i stąd moja znikoma wiedza na ten temat.
Rocznikowo wiek się zgadza, więc nawet jeśli to nie powinno być problemów. Jeszcze raz, dzięki.

ocenił(a) film na 8
MartinV

W razie czego podrobię Ci legitymację, bo warto. :) Miło słyszeć, że osoby w tym wieku interesują się tym filmem.

ocenił(a) film na 10
Lucky_luke

Respektowali, respektowali. W nie wszystkich, ale się zdarzało. Kiedyś w Kameralnym w Gdańsku mnie nie wpuszczono na Lost Highway, w studenckim Żaku nikt nie sprawdzał. Ale drogówka to od 15 lat, chociaż po seansie stwierdzam, że powinien być 18 + lub nawet 21 +