PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631979}
7,1 208 tys. ocen
7,1 10 1 208128
6,7 78 krytyków
Drogówka
powrót do forum filmu Drogówka

Uwielbiam takie klasyki jak Wesele, ale drogówka to dno absolutne. Kino miało być mocne w przekazie a poza tanimi chwytami przemocy, alkoholu i prostytucji pokazanej w sposób bardzo niskich lotów ( przy kiepskiej fabule ) potwierdza opinie tu krążące o tym jak słaby to film. Odradzam, jak najdalej.

ocenił(a) film na 9

Ufff. Już myślałem, że jestem sam.

dla mnie genialny film, nie odradzam. Tobie się nie podoba, większości się podoba i itak obejrzą.

ocenił(a) film na 8

A czym sie rózni alkohol, przemoc i prostytucja w "Weselu" od tych w "Drogówce"?

mar_cinek2

Kto był na weselu na wsi ten wie.

ocenił(a) film na 1
mar_cinek2

Największa różnica jest taka, że Wesele się oglądało super, a tego dna w ogóle nie dało się oglądać.

ocenił(a) film na 8
Mloda_Sowa

W odrożnieniu do takiej kacwawy na przykład większości osób oceniających ten film się podobał. No ale oczywiście każdy ma prawo do swojego zdania, Mickiewicz na przykład wielkim poetą był i ch...

ocenił(a) film na 8

A ja wrecz przeciwnie, z niecierpliwoscia czekam na kolejny film Smarzowskiego. "Drogówke" polecam.

ocenił(a) film na 7
swirus5

Podbijam, film świetny; jak wszystkie Wojtka

ocenił(a) film na 10
mejor910

Rewelka, uwielbiam

ocenił(a) film na 8
Mike_Deluxe

Mi tez sie podobal, nawet bardzo, film wciaga i dobrze sie oglada.

ocenił(a) film na 5

Gdzieś słyszałem że to jego ostatni film w tej konwencji, zobaczymy co mu wyjdzie z "Anioła", oby coś lepszego niż "Drogówka" bo w sumie to można powiedzieć że się stoczył tym filmem, najgorsza rzecz którą nakręcił, moim zdaniem. Powielanie w kółko tych samych schematów go zjadło po prostu.

ocenił(a) film na 1

Ufffffffff! ja też myślałam, że każdemu Polaczkowi sie to podobało.... Ale mu lubimy na siebie psioczyć i robić z siebie idiotów.