PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631979}
7,1 208 tys. ocen
7,1 10 1 208128
6,7 78 krytyków
Drogówka
powrót do forum filmu Drogówka

nie podoba mi sie to co drogowka narobila tymi swoimi pseudo adwokackmi psimi wezwaniami

mnie to ominelo, bo nie mam ochoty tego ogladac i nie kusilo mnie bay to sciagac

niemniej obrzydza mnie to co zostalo zrobione

ocenił(a) film na 7
maryou5h

no to masz więcej szczęścia ode mnie. Film oglądałem i oceniłem wysoko ale po dzisiejszym dnu przyczynie sie do tego żeby ocena filmu nie była już tak wysoka.

ocenił(a) film na 1
maryou5h

Też przyszłam dać jeden za te dziwne pisemka :) A nawet filmu nie oglądałam :)

ocenił(a) film na 1
jocisko

witam, no ja nie ogladałem filmu ale dostałem pismo za sciaganie tego gówna. Chociaż go nie sciągałem, co z tym pismem polecacie zrobić? zaplacic czy olać?

ocenił(a) film na 1
martinoskii

Poszukaj w necie, poczytaj opinie. To całe pismo i ta akcja... No przeczytaj, sam sobie odpowiedz.

ocenił(a) film na 3
maryou5h

obejrzałem ten film w kinie z żoną więc zapłąciłem uczciwie za bilety, później z czystym sumieniem ściągnąłem go sobie tylko żeby przypomnieć ze 2-3 sceny zwłaszcza chciałem odwiedzić tę knajpkę z sajgonkami o ile jeszcze jest, oczywiście dostałem pisemko i żeby nie szarpać się z pazerniakami zapłaciłem z postanowieniem:
- koniec z filmami Smarzowskiego w kinie,
- koniec z płaceniem za filmy grupy Film It,
- czekam na niewątpliwy ruch obywatelski bojkotujący powyższe z chęcią przyłączenia, mam nadzieję, że stracą na tym,

paradoks jest taki, że uczestniczyłem w budowie pewnego Cinema City jako nadzór więc jakby przyłączyłem się do zwiększenia ich zysków a oni mi teraz kary? niech spadają