PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=190290}

Drużyna A

The A-Team
2010
6,9 97 tys. ocen
6,9 10 1 96907
6,0 25 krytyków
Drużyna A
powrót do forum filmu Drużyna A

Dobre kino akcji.

ocenił(a) film na 8

Kto spodziewa się efektownego kina akcji, na pewno się nie zawiedzie. Wystarczy wyłączyć szare komórki, nastawić się na ciągłą akcję z całkiem sporą ilością humoru i satysfakcja gwarantowana.
Jak dla mnie film całkiem dobrze oddaje ducha serialu, jednocześnie dostosowując się do realiów dzisiejszego kina. Co do obsady, to moim skromnym zdaniem wszyscy aktorzy udanie wpasowali się w odgrywane przez siebie postacie. Więc jeżeli ktoś nie potrzebuje głębokich treści zawartych w filmie, a ceni dobre kino akcji to na pewno będzie zadowolony.

ward4

Coś dla mnie :)

ocenił(a) film na 10
kenexgro

To fakt, zapowiada się dobre kino akcji, odpowiednio doprawione humorem. A takie filmy bardzo lubię :)

ocenił(a) film na 9
Doktor_Wong

Jasne , zaraz zleci się tu banda fanów oryginalnego serialu i z tematu zrobi się gówno i będą nas oskarżać jakimi to jesteśmy gówniarzami że oglądamy takie kiczowate filmy made in Hollywood
Dlaczego większość tutaj jest tak ograniczonych?
serial serialem jest kultowy i kropka(Uwielbiam ten serial) , no i wiadomo że będą porównania z filmem kinowym ale to nie znaczy że film będzie zły.Większość zapewne zaraz go skreśli najlepiej oceniając po zwiastunie i do tego co jest teraz bardzo popularne da mu ocenę 1/10

wisniorzech

Tak znam to. "Dałem filmowi 1 aby obniżyć mu średnią". Żałosne są tego typu próby obniżenia średniej. Narazie film jest "rewelacyjny" ale fani starego serialu zrobią wszystko aby to zmienić.

użytkownik usunięty
kenexgro

Na pewno jest coś w tym, co mówisz, różne "walki" między fanami, a przeciwnikami różnych tytułów sprawiają, że wiele ocen nie oddaje poziomu filmu. Czy jednak "ci, co dają 1, żeby obniżyć średnią", są gorsi od kilkudziesięciu idiotów, którzy PRZED PREMIERĄ wyciągnęli ocenę na ponad 9?

ocenił(a) film na 8

Hmmm... a może jednak tych kilkudziesięciu (albo przynajmniej kilkoro z nich) miało okazję film obejrzeć wcześniej i wystawić mu ocenę na jaką w ich mniemaniu film zasługuje. Dopiero później do głosu dochodzą ludzie, którzy za wszelką cenę starają się błysnąć i zawyżają lub zaniżają ocenę.
Moim zdaniem film na 9 raczej nie zasługuje, ale już na solidne 8 na pewno.