zwłaszcza jeśli chodzi o ucieczkę z więzienia Pułkownika "Hannibala" (udawał umarlaka),
oraz nawalanka czołgiem umieszczonym w balonie powietrznym. Ogólnie świetnie zagrane
przez aktorów sceny kaskaderskie pomijając przeciętną fabułę o tematyce rządowej. Warto
obejrzeć! :)
A znasz oryginalny serial? Każdy odcinek miał takie "naiwne" sceny, ale każdy dobrze się bawił, oglądając go. Ten film został właśnie zrobiony w takim stylu. Dlatego jeszcze raz, brawa dla reżysera za kapitalnie odwzorowanie oryginału.
Serialu "Drużyna A" nie oglądałem, ale przy kaskaderskich scenach zwłaszcza wspinaczka po budynku i akcje odbicia terrorystów za pomocą helikoptera świetnie się przy tych scenach bawiłem i nawet nie czułem kiedy minęły prawie 2 godziny seansu/ Dzięki za odpowiedź Torain. Pozdrawiam Cię serdecznie.:)
Dwie sceny trochę naiwne ? Moim zdaniem na palcach jednej ręki można policzyć sceny, które takie właśnie nie były. Pamiętam serial, mogę nazwać go serialem dzieciństwa ( miałem swoją osobistą ciężarówkę drużyny A, z którą za każdym razem zasiadałem przed ekranem telewizora ). Film całkowicie pozbawiony realizmu, ale oglądało mi się go wyśmienicie. Doskonały na spotkanie z kumplami, czysta rozrywka.