W związku z niespodziewaną zdradą Pulsu i usunięciem naszego pasma na najbliższy poniedziałek w ramach wspólnego seansu proponuję powyższy film. Obsada wygląda nieźle, a jako że jeszcze go nie widziałem, trudno powiedzieć jak film prezentuje się na tle świetnego serialu. Przekonamy się już niebawem. Zapraszamy wszystkich chętnych do wspólnego komentowania. Emisja w poniedziałkowym paśmie Mega Hit, 31.03 o 20:00 w Polsacie.
witaj :) już żeśmy grilowali, pili piwo i walczymy razem z chłopakami :)
Ty co robiłeś? :)
ja nie wiem... jak Wy mężczyźni zachowujecie stoicki spokój... kiedy moje nerwy sięgają zenitu!!! :)
ja jestem właśnie na etapie poszukiwania jakiegos sposoby na rozładowanie "szlag mnie trafił"... na allegro szukam worka i rękawic... zacznę boksować! w jakim wieku masz tych jeźdźców ?:)
ten film powinien mieć tytuł - Drużyna A - bez wytchnienia!
Akcja non stop - czuję się jak nakręcona! Aż mam ochotę na bungee skoczyć :-D
właśnie w końcu jest Pan Lynch - też miałam wrażenie, że minęło "kupę lat" od ostatniej sceny z nim <3
o jezusie świebodziński... do czego to doszło jeszcze niedawno w poniedziałki taki komentarz byłby nie do pomyślenia ;/
no właśnie.... jak puls zmienił ludzi... jeden głupi błąd w cofnięciu niewiarygodnych poniedziałków... BARBARZYŃCY!!! Biedny Katarsisss
jakie poniedziałki takie komentarze :-o
ps. czy reklamy na Polsacie trwają długo czy umiarkowanie długo? czy bardzo długo???
Muszę się nauczyc jakichś 100 czasownikow nieregularnych w trzech formach na angielski na jutro.
Sory za takie wyłamanie się ale muszę zwyczajnie się tego nauczyc :(
100 czasowników nieregularnych zostawiłeś sobie rptem na parę godzin??????
Ty nie jesteś normalny!!! :)))))))))))))))))))))))))))))
Jakie sto jakie sto? 100x3 + tłumaczenie
dam rade raczej. tak to jest wszystko na ostatnią chwile odkładam
Dasz radę to tylko 100 :-) szybko Ci pójdzie - może się jeszcze na końcówkę załapiesz:-) Powodzenia!
koniecznie chcę wiedzieć, na jaką ocene to zdałeś!!!
Valdziu... ja nawet jednego czasownika nie potrafie odmienić... jestem totalna noga z angielskiego :)
Ja juz te czasowniki od września pisze więc postanowiłem się teraz nauczyć bo na kolejną jedynke nie chce sobie pozwalac
Nie zapomnę tekstu chyba z basha.
A: Jaka jest trzecia forma "to be"?
B: Booooze...
A: Jak to się wymawia? Bouz?