PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=190290}

Drużyna A

The A-Team
2010
6,9 97 tys. ocen
6,9 10 1 96907
6,0 25 krytyków
Drużyna A
powrót do forum filmu Drużyna A

Jak na film akcji nie najlepsza rekomendacja. Ale co zrobic, skoro wszystko w tym filmie gdzies juz widzialem.

ocenił(a) film na 8
aququ

Widziałeś scenę podobną do latania czołgiem ??Film jest naszpikowany akcją.Nie wiem jak można się na nim nudzić .Jedna z nielicznych kinowych niespodzianek .Poszedłem na to bardzo sceptycznie nastawiony i miło się zaskoczyłem .

ocenił(a) film na 7
terron

To prawda, nie widziałem jeszcze latania czołgiem i nieźle mnie to rozbawiło. W ogóle nie oczekujmy cudów, jako film akcji sprawdza się znakomicie, te całe matryce wokół których kręci się fabuła są kompletnie nieistotne, prosta, głupia historia, to wiadomo, ale to standard w kinie akcji. Ma być głośno i szybko i emocjonująco. Moim zdaniem tak było. I tyle. Dobry dobór aktorów do tytułowej drużyny, nieco humoru, ciekawe lokacje i wydarzenia (wspomniane latanie czołgiem, ale podobała mi się także scena na kontenerowcu czy w niemieckim banku). Film trzyma po prostu dobry poziom kina akcji.

ocenił(a) film na 8
Gladiatorek

Dokładnie.W sumie to tak jakby powiedzieć że terminator 2 to słaby film akcji .Albo matrix.Niby w każdym się strzelają ganiają samochodami wysadzają rzeczy biją się i tak dalej.Każdy film Akcji tak myśląc jest podobny.