PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=190290}

Drużyna A

The A-Team
2010
6,9 97 tys. ocen
6,9 10 1 96909
6,0 25 krytyków
Drużyna A
powrót do forum filmu Drużyna A

...i jestem usatysfakcjonowany.

Daje widzowi porządnego kopa akcji i szczyptę humoru!

Recenzja już nie długo na mojej witrynie
www.juliandrob.pl

ocenił(a) film na 7
Megido

jeszcze nie widziałem tego filmu, lecz zamierzam.
ale potrzebuję odpowiedzi na jedno pytanie : czy będą trupy w tym filmie? nie oczekuję rzeźni w stylu "wzgórza mają oczy", ale zgonów by mnie zadowoliło

Harry71

akcji jest masa, ale widoki krwi są ograniczone. Co ciekawe, zupełnie to się nie rzuca w oczy. Dopiero po przeczytaniu recenzji po filmie się o tym dowiedziałem. Polecam!

Megido

Widziałam film dużo bardzo dużo akcji - czasem fajne śmieszne motywy. Siłowali się filmem z lat 80tych jeśli chodzi o humor. Aktorzy bardzo dobrze się spisali - chyba najbardziej podobał mi się Buźka
Dobry film na weekendowy wypad ze znajomymi. Na tym filmie nie chodzi o to by szukać jakiś logicznych powiązań i wysilać umysł więc radze wyłączyć szare komórki i po prostu dobrze się bawić
8/10
polecam

ocenił(a) film na 9
Megido

Świetny zarówno dla sympatyków serialu jak i nie znających go - ja oglądałem serial w dziecińswie i jestem strasznie zadowolony z odwzorowania klimatu, postaci i historii pomimo jej unowoczesnienia, moja dziewczyna nie oglądała serialu a uważa go za równie dobry co ja. ogółem jest to wg mnie jedna z lepszych premier filmu akcji w tym roku - a bywam w kinie 2-3 razy na miesiąc.

robert_1305

Zapraszam na moją stronę:

http://www.juliandrob.pl/

Recenzja już jest!

robert_1305

oj głosów mało... ciekawe jaki będzie wynik w box-office w Polsce? A taki fajny film