Hej! Edward będzie puszczany w pierwszy dzień świąt na polsacie o godzinie 14.30! Już się nie mogę doczekać!
O dobry czlowieku, chwala Ci za to ze nam to piszesz, niechaj Ci Bog blogoslawi;* serdecznie pozdrawiam;D
Raz ruszyli głową w tym Polsacie i wiedzą co puścić. Strasznie się cieszę, oddałabym choinkę z całym tym świątecznym majdanem za ten film (majdan - znaczy niepotrzebne rzeczy ma się rozumieć)
czekam na mojego Edwarda już rok :) jeszcze tylko mogliby wyświetlić Wiedźmy i znienawidzone przeze mnie święta mogłabym uznać za udane...
Wspaniała wiadomość : )) Świetnie, że to emitują + całkiem niezła pora emisji. ; )
No fajnie fajnie, tyle że na pewno będzie z lektorem :/ Nie wyobrażam sobie słodziutkiego głosiku Edwarda zastąpionego bezuczuciowym głosem lektora...
A tak btw, przed chwilą patrzyłam do Tele Tygodnia, żeby zobaczyć, jak go ocenili, i co widzę? Nazwali go "komediodramatem" :/ No po prostu żal dupę ściska... Czy np. "Taksówkarz" też jest komedią, skoro były w nim śmieszne sceny?
Nono:] Nie spodziewałabym się tego po Polsacie. To chyba ich prezent dla Nas na święta:):) Jak już tam ktoś napisał "całkiem dobra pora emisji"-zgadzam się z tym;P Fajnie, że to puszczają, nie miałam tego okazji jeszcze zobaczyć i chętnie zobaczę. Tylko pewnie znowu będą te reklamy;/ Ale przeżyjemy jakoś.
He;] Pamiętam, że jak byłam mała tata nigdy mi tego nie pozwolił zobaczyć;/ Teraz mam okazję i bd patrzeć.;)
Pozdro.:):)
Edward z reklamami? Hańba, w życiu bym nie obejrzał...
Z resztą i tak nie mam Polsatu... :)
jeśli nie potraktujesz tego jak głupawą bajkę to dlaczego nie? ;)
tylko ostrzegam, ja rok temu w wieku prawie 16 lat ryczałam jak bóbr..:)
tez strasznie płakałam. :P i już sie nie mogę doczekać, żeby obejrzec znowu ;)))
Jeeej! W końcu! w tamtym roku też leciał, tyle, że w wigilie i o 20.00 na tv4 ==' w ogóle, ostatnio zaobserwowałam, że zawsze w świeta puszczają podobne zestawy filmów z Johnny + Tim Burton + Helenka B.Carter, wczoraj np. Planeta Małp (Burton i Helena), pojutrze Edward (Johnny i Burton) i Piraci (Johnny), 26.12 Charlie i fabryka czekolady (Johnny i Burton). W sumie to nie tylko w święta, bo zawsze jak leci powiedzmy jakiś film z danym aktorem na jednym kanale, to zaraz na innych tez puszczają z tym samym aktorem inny film. Może nie długo puszczą jeszcze Misteczko Halloween, bo tak jakos łyso bez tego bedzie w święta, tak jakby nie puszczali Kevina samego w czyms tam :P
no, wesołych świat :)
Tez sobie obejrzę, choć mam Edzia na DVD. Ale jakoś nie umiem nie obejrzeć tego filmu gdy leci w TV...nawet jeśli to Polsat z reklamami ;)
ja uwielbiam oglądać filmy w poniedziałki bo potem mam o czym plaplać w szkole ;)