Nie psuło to całkowitego wrażenia, ale można było ujęcia kręcić w Szczecinie, które jeszcze lepiej oddałoby ponury klimat - szarych ulic i smutnych ludzi tam niemało...
Do tego dla szczecińskich warszawiaków jeszcze dodatkowy powód do przemyśleń.
hehe .... szkoda że to śmiech przez łzy i trudno się z Tobą kłócić. Nie urodziłem sie w Szczecinie ale tam pracuję. Chyba tylko dzięki temu, że tam sie nie urodziłem potrafię spojrzeć na to miasto "z boku" i dostrzec to o czym piszesz.... potrafię jednak dostrzec również piękne miejsca tego miasta a przede wszystkim wspaniałych szczerych do bólu ludzi .... jeśli już jesteśmy przy Szczecinie to powiedz mi w którym kinie można zobaczyć "Erratum" ?
dobra sorry za pytanie , linki jednoznacznie mowie ze jedynym kinem jest Pioneer 1909, muszę to zobaczyć i zobaczę :)
Zgadza się, Szczecin ma swoje uroki i dzięki kontrastowi łatwiej to miasto pokochać.
Prawdziwie ponure klimaty można znaleźć w Łodzi. :P
Ale już dość licytowania - zostałam zachęcona do obejrzenia tego filmu. :> Pachnie dobrym kinem. Mam nadzieję, że się nie mylę. :)
dlaczego Wrocław? Jak Michał odbiera samochód szefa za przednią szybą jest rejestracja DW... i powiem szczerze, iż to by pasowało. Odra szybszy ma bieg, barki, których we Wrocławiu nie brak. jedno co mnie zastanawia, to dlaczego Szczecin, a nie Wrocław ?