PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=530613}
6,8 20 tys. ocen
6,8 10 1 19936
7,0 23 krytyków
Erratum
powrót do forum filmu Erratum

dziś zaglądam na stronę cinema city a tam go nie grają.. jestem w lekkim szoku.. czy ludzie odpowiedzialni za to uważają, że człowiek będzie żywił się tylko komercją i sezonową papką?! ok już nie ważne, na szczęście filmweb jest pomocny grają u nas w Amoku.

DLoN92

Czyli ambitne polskie kino nie do obejrzenia dzięki pominięciu przez multipleksy? W końcu ktoś wrzuci kopię do netu, potem zdziwienie, że piractwo rośnie w siłę...

ocenił(a) film na 8
Jajacek_2

Ja pier*olę, takie filmy to tylko w kinach studyjnych. W multipleksach grają tylko dziadowe amerykańskie papki dla 13 latków.

ocenił(a) film na 8
bisban

właśnie wróciłem ze szczecińskiego Pioniera i jestem bardzo zadowolony. film idealnie pasuje właśnie do studyjnego kina, jeśli nie macie daleko to zapraszam do Szczecina, jest jeszcze kilka projekcji ...

ocenił(a) film na 8
grabsoon

Nie mam daleko do Szczecina ;) Tylko niecałe 800 km ; D

W Rzeszowie nigdzie nie wyświetlają,nawet w Zorzy.....

ocenił(a) film na 7
DLoN92

Dziwne. W Krakowskim Cinema City w Bonarce leci 5 razy dziennie.

ocenił(a) film na 5
huwer1001

W Katowicach też jest wyświetlany, jednak Gliwickie Cinema City całkowicie pominęły ten film, to nic przejdę się do Amoku, też mam blisko i bilet o złotówkę tańszy :). Mimo to rażą takie rzeczy, ja osobiście czuję się jakby ktoś napluł mi w twarz... że niby Erratum jest gorsze od jakiejś sezonowej papki z Aniston przez co nie może być wyświetlany? Porażka...