Jako android David był bardzo interesujący. Obok strony technicznej, rola Fassbendera była największym plusem produkcji Scotta.
Jasne, zgadzam się z każdym słowem z Twojej wypowiedzi! Trzeba przyznać, że Fassbenderowi nie udało się jeszcze zagrać w złym filmie, ale dzieło Scotta ma u mnie 5/10, czyli najniższą z not jakie przyznałem produkcji z jego nazwiskiem :P
W Town creek, za to mówił po niemiecku (uwielbiam jak mówi po niemiecku), więc dla mnie jakaś tam rekompensata była.
Spoiler alert!
I mowi po niemiecku i przez jakis czas widzimy jego twarz. Glos slyszymy przez caly film praktycznie.
Na pewno też coś zaśpiewa :) Choć wolałabym go widzieć w całej okazałości przez cały film :(
jestem po seansie. nie chcę spojlerować, lepiej jak nie wiesz czy zobaczysz jego twarz:P z taką niewiedzą fajniej ci się będzie oglądało. bardzo dobry film z genialną muzyką.
Ja bym chciała wiedzieć czy pokażą. Jeśli tak, to obejrzę, bo bedę ciekawa jak to się stanie. Jeśli nie, to nie będę oglądać, bo to chyba film nie w moim guście. Zdradź więc tylko czy będzie kiedyś ten przerażający łeb zdjęty.
Ja może bym to przezyła (choć oczywiście szkoda), ale ta głowa jest z lekka przerażająca, nie wiem czy dałabym radę obejrzeć cały film i nie mieć koszmarów.
Jest chociaż jeden moment w filmie kiedy komuś udało się ściągnąć mu ten łeb lub sam to zrobił?
Może w finałowej scenie rozwalą ten łeb jak meksykańską pinatę?? :D Haha.... a zamiast cukierków objawi się w całej krasie twarzyczka Fassy'ego :)
To by było nawet zabawne. W tych zwiastunach jakoś tak gada jakby nie wiadomo jak brzydką gębę tam chował.