PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=334931}

Franklin i skarb jeziora

Franklin et le trésor du lac
2006
6,4 1,1 tys. ocen
6,4 10 1 1082
Franklin i skarb jeziora
powrót do forum filmu Franklin i skarb jeziora

Nie mam pojęcia dlaczego ktoś wymyśla tematy typu "Franklin homoseksualistą..." To chyba ktoś kto nie ma co robić, siedzi przed kompem i dopatruje się nieistotnych kwestii. Byłam dziś z dziećmi w kinie (córka 6 lat i synek 3) i uważam że to była wspaniała bajka dla takiego przedziału wiekowego. Sala kinowa była prawie pusta, bo oczywiśćcie całe rodziny pędziły na Shreka(zdecydowanie dla stareszej grupy dzieci). Widziałam jak moje dzieci wczujy się w całą opowieść i przeżywały rozterki i radości Franklina. Szkoda,że takich bajek bez przemocy jest tak mało...........

pfalc

Zgadzam się! To nie Franklin ma problem, to dzisiejszy świat oszalał. "Franklin" to jedna z moich ulubionych kreskówek, choć dzieckiem już dawno nie jestem. Z tej serii bije ciepło rodzinne i piękna przyjaźń. Jeśli dla kogoś to jest obciachem, to powinien poważnie popracować nad swoimi emocjami. Szkoda, że takich kreskówek jest coraz mniej. Dzisiejsze dzieci w dorosłym wieku będą miały nieźle narąbane w głowach...

pfalc

Jestem za! Teraz jest tylko jakieś deb***e cartoon netwok, które oglądają nawet 6 - latki!

użytkownik usunięty
tunczyk63

To TERAZ Cartoon Network jest debilne, wtedy, gdy to pisałeś, wcale takie złe nie było.