8,1 793 tys. ocen
8,1 10 1 792523
7,6 76 krytyków
Gladiator
powrót do forum filmu Gladiator

Dziwne...

ocenił(a) film na 5

Niby taki świetny a dwa razy na nim zasnąłem XD

zuma194

Jeśli udało Ci się przy nim zasnąć to gratuluje! Niestety to świadczy tylko negatywnie o poziomie twojej inteligencji! Może przerzuć się na "Żołnierzy kosmosu"! Tam na pewno nie zaśniesz! -.-

ocenił(a) film na 10
tbkpredator

Albo na film akcji "Trzy kopnięcią w głowę III". Tam się będziesz świetnie bawiła, bo to dopiero dzieło na poziomie. Ile ty masz lat?? Jeśli poniżej 8 to rozumiem, że zasnęłaś, bo to dla ciebie za mądre.

zuma194

Filmów, zwłaszcza tych dobrych nie powinno się oglądać po nieprzespanej nocy, ani o 4 nad ranem(jeżeli nie jest się przyzwyczajonym do takiego trybu życia oczywiście)

ocenił(a) film na 9
zuma194

spokojnie..nie krytykujcie jej od razu tak...
Gladiator to piękne i rewelacyjne dzieło, ale miejscami niektorych moze nudzic... mnie tam nie nudzilo..polecam wszystkim

ocenił(a) film na 1
zuma194

nie rozumiem po co to piszesz. chwalisz się jaka jesteś ograniczona umysłowo czy jak?

ocenił(a) film na 6
zuma194

wcale sie nie dziwie, ten film jest przecietny...

ocenił(a) film na 10
ka44jareq

Hahaha... ale z was naburmuszone dzieci. Ktoś powiedział, że zasnął na filmie i zaraz jest: nieinteligentny, poniżej 8 roku życia, ograniczony umysłowo.
Mi się film podobał (nawet bardzo). Scena bitwy w Germanii należy w moim mniemaniu do najlepszych scena batalistycznych w ogóle. Ale żeby mieszać kogoś z błotem tylko dlatego że zasnął na filmie, to dopiero trzeba być ograniczonym umysłowo (żart - żeby niektórzy i mnie nie wyzywali :).

zuma194

Bo to jest takie "bedtime-story" po prostu

;)

ocenił(a) film na 9
zuma194

Za dużo nadgarstkami po nocach pracujesz...

ocenił(a) film na 10
GodFella

Dobra, nie będę taka. Ale mnie denerwuje jak ktoś tak bez sensu i bez celu pisze takie komentarze. I po co to??
Żeby się pochwalić, że się spało??