8,1 796 tys. ocen
8,1 10 1 796171
7,5 85 krytyków
Gladiator
powrót do forum filmu Gladiator

Wiecie co? Po tym filmie spodziewałam się czegoś lepszego. Crowe był PRAWIE parodią Clinta Eastwooda przez "to cierpienie na twarzy". Znudzona wyszłam z kina, bo tylko czekałam, aż nastąpi koniec. Jednak oryginalna nie będę mówiąc, że scena walki w Germani była....imponująca - lecz to wszystko. Moja siostra- jest wręcz zachwycona tym filmem, dla mnie ciekawszy był Quo Vadis. (może dlatego, że lubię patrzeć na palące się kukły:))
siostra colinki
ps. sorry, że tak krótko, ale colinka odrywa mi ręcę od klawiatury!!!!!!!!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 3
colinka

re:
I Quo Vadis i Gladiator to totalny zawód. W Gladiatorze podobnie jak Tobie podobała mi się jedynie scena walki w lesie z Germanami. Reszta to popelina.
pzdr

ocenił(a) film na 10
colinka

riposta
bardzo prosze nie porownuj gladiatora do gniota jakim niewatpliwie byl quo vadis, a cierpienie na twarzy, no cuz - wymordowali mu rodzine, patrzy jak upada cesarstwo, ktorym miel zadzic, a do tego, jakby bylo malo co dziennie musi walczyc na arenie o zycie, nie wiem gdzie tu podobienstwo do clinta, z wyrazem ala brudny harry. Ale w koncu kazdy ma swoje zdanie.

DAKOTAA

riposta na wszystkie riposty
O ile przeczytałaś cały komentarz, zorientowałaś się być może, że był podpisany "siostra colinki" a nie "colinka". Jeżeli nie widzisz różnicy, to twoja sprawa, ale nie przypisuj mi czyiś myśli. Osobiście bardzo lubię ten film, a pan Gladiator podoba mi się. Dziękuję jednak, że uświadomiłaś mi, co też ta moja kochana siostra pisze w moim imieniu, ale jaki mam wybór powiedz mi, przecież jej nie zabiję ( choć to kusząca perspektywa).
pzdr COLINKA