PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5850}

Gliniarz z Beverly Hills II

Beverly Hills Cop II
1987
7,2 54 tys. ocen
7,2 10 1 53970
6,3 27 krytyków
Gliniarz z Beverly Hills II
powrót do forum filmu Gliniarz z Beverly Hills II

Najlepsza część, najzabawniejsza,najlepszy wątek kryminalny- świetna Bridget Nielsen,no i Tony Scott za kamerą. Eddie Murphy nie do pobicia!

ocenił(a) film na 6
kinoman77_filmweb

Dla mnie najlepsza jest III część, szczególnie końcówka od momentu postrzelenia Wuja Dave'a.

ocenił(a) film na 8
van_der

Co kto woli. Trójkę tez lubie,choć jest, jak momentami za bardzo infantylna. Wiele scen przefajnowanych,jak np. ta ze strzelaniem z tego super gana od Serge'a.

ocenił(a) film na 6
kinoman77_filmweb

Mnie się ten wszystko mający gnat akurat podobał, oni też nie widzieli co znowu wypali z niego więc siłą rzeczy się chowali.

ocenił(a) film na 8
van_der

Widziałem powtórnie tą część przedwczoraj i właśnie problem polega na tym,ze prawie w ogóle się nie chowali. Nawet się nie rozdzielili,tylko szli w stronę Murphy'ego,nawet nie strzelając. Ale to w sumie szczegół. Taka była konwencja Trójki. Ja ją warunkowo kupuje,bo film w wielu momentach film byl naprawdę zabawny. Nie tak,jak Jedynka, czy Dwójka, ale jednak.

kinoman77_filmweb

A według mnie najlepsza jest pierwszą cz ,druga powinna mieć lepsza fabułę za mało akcji jak na film sensacyjny z taką obsadą .