PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=431046}

Green Hornet

The Green Hornet
2011
5,5 32 tys. ocen
5,5 10 1 32242
5,3 21 krytyków
Green Hornet
powrót do forum filmu Green Hornet

3/10

ocenił(a) film na 3

Nawet mi się nie chce wypowiadać o tym... czymś? O co tu chodzi? Komedia? A co tam było śmieszne? Akcja? W którym momencie? Film dla ludzi lubiących hello kitty i inne hanny montany. Dno, tragedia. Film dla gówniarzy.

ocenił(a) film na 4
Sprite_87

Słabiutki film,to prawda. Chyba faktycznie taki trochę nowocześniejszy film młodzieżowy, nieco bardziej dynamiczny i brutalny, ale nie dość na prawdziwe kino akcji. Humor... na poziomie ledwie średnim. Nie przekonuje, choć pewnie znajdą się tacy, którym się będzie podobać.

ocenił(a) film na 3
KingOfWine

Wiadomo każdemu podoba się co innego. dla mnie był typowo "hanno- montanowy"

ocenił(a) film na 4
Sprite_87

Ujmując innymi słowy - "Kick Ass" to to nie jest. Tam pomysł był w miarę zblizony, wykonanie o niebo lepsze. Green Hornet jest zupełnie nijaki.

ocenił(a) film na 5
KingOfWine

właśnie obejrzałem - uważam, że to bajka dla "małych chłopców". Ni to komedia ni sensacja. Drugi raz na pewno się nie skusze na seans:)

ocenił(a) film na 3
hanek82

myslę ze to film głównie da max 2gimnazjum która bedzie faktycznie dobrze się przy nim bawić chyba że ktoś lubi takie klimaty(najlepszym przykłądem był mój brat), sa momenty które mi sie podobały ale ogółem wszystko jest głupie tym bardziej gdy dzień wczesniej oglądałem krucjate Bourne'a to każdy głupi cios rzucał mi sie w oczy