PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=431046}

Green Hornet

The Green Hornet
2011
5,5 32 tys. ocen
5,5 10 1 32244
5,3 21 krytyków
Green Hornet
powrót do forum filmu Green Hornet

Pisze za wczasu, bo znajdą sie tacy, którzy marudzą, że takie filmy odmóżdzają. Otóż jest to lekka, przyjemna komedia ( z dużą dawka humoru), bez psychologicznych wątków.

Ci co chca iśc do kina, niech przeczytają. IDŹ bo warto! Był moment, że sie rozpłakałem ze smiechu(moment po wypadku z bronią)! Ogólnie w filmie duża dawka humoru. KATO jest zajebisty!

POLECAM!

atraxxx

Ja miałem całkowicie inne odczucie... właściwie to się zawiodłem byłem. Chciałem się podczas przygotowań do sesji zrelaksować idąc na właśnie lekką, przyjemną komedyjkę z wartką akcją.
Efekt był taki, że ani się nie uśmiałem(poza fragmentami z trailera była może 1 śmieszna scena), ani nie rozerwałem. Film był po prostu nudny, nieprzemyślany, a główny Seth Rogen irytował mnie w tej roli.
Ja nie polecam, ale to akurat moja subiektywna opinia

ocenił(a) film na 7
koppersasha

oj to niesprawiedliwe ... Christopher waltz ktory chce wszystkich przerazac i przez caly film probuje stac sie straszny ... otwierajaca scena z Jamsem Franco ktory mowi ze gucci armani etc tak sie robi teraz interesy .... Seth rogen strzelajacy sobie w twarz 11 dni ... seth rogen przeprowadzajacy rozmowe kwalifikacyjna z cameron diaz gdzie w przeciagu niespelna 1 minuty popelnia wszystkie mozliwie Fo Pa (niewiem jak to napisac :D ) jakie tylko mozna ... Seth Rogen biajacy sie z Kato ... smiechu bylo co niemiara ....

Najwieksza wada tego filmu bylo ze trwal o 20 minut za dlugo :) bo przez te 20 minut zarzneli wszystko ... Mnie sie osobiscie najbardziej podobal dystans z jakim Gondry potraktowal tematyke superbohaterow :)

atraxxx

Aaaaa, i nie jestem pseudo-krytykiem:) oczekiwałem po tym filmie, że chociaż w połowie dorówna trailerowi, a skończyło się tak jak ze współczesnymi polskimi komediami

ocenił(a) film na 1
atraxxx

no to było zabawne, jak chinczyk założył mu pieluche, gdy ten duren wystrzelił sobie zielonego pierda prosto w twarz... Bloodnofsky był też zabawny.
Ale dwa smieszne epizody to za mało by ten film pochwalić...