PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=431046}

Green Hornet

The Green Hornet
2011
5,5 32 tys. ocen
5,5 10 1 32244
5,3 21 krytyków
Green Hornet
powrót do forum filmu Green Hornet

Nie wiem skąd tyle negatywnych opinii. Przyjemny, zabawny, niezobowiązujący film z domieszką akcji, normalnie 7/10 ewentualnie no ale aż dam dyche żeby podwyższyć średnią ;] No naprawdę nie wiem czego spodziewali się wszyscy malkontenci, ja dostałem to czego oczekiwałem.

Trochę odbiegając, nigdy o szerszeniu wcześniej nie słyszałem szczerze powiem, a Kato, a szczególnie przepychanka jego z głownym bohaterem odrazu skojarzyła mi się z różową panterą sellersa ;]

ocenił(a) film na 1
typek234

Nie wchodząc w zbędne kłótnie komentarzowe myślę iż połowa publiczności spodziewała się pujść z dziećmi a niestety parę scen raczej to uniemożliwia, a druga starsza połowa spodziewała się fabuły która nie będzie przewidywalna od A do Z po 5 minutach filmu, dobrzy bohaterowie wygrywają źli giną koniec.
Nie wiem może to jakiś pastiż filmów o superbohaterach ale w tej kategorii mamy sporo produkcji dużo ciekawszych niż ta

ocenił(a) film na 8
gordonix

to jest jakiś film o superherosach w którym źli nie giną, a ci dobrzy przegrywają?

ocenił(a) film na 6
typek234

"Watchmen"

ocenił(a) film na 8
tygrum

a to widziałem, genialnie zrealizowny film, jednak nie pamiętałem zakończenia ;))

ocenił(a) film na 6
typek234

Mi także ,ale o dużo za niska nota :\

ocenił(a) film na 8
typek234

Zgadzam się, wspaniale się ogląda filmek. mnóstwo świetnych dialogów, fajna akcja, zakończenie też niezłe, w sam raz na miłe przedpołudnie przed kompem (jak ja to zrobiłem):). polecam, też uważam, że za niska nota, dlatego postanowiłem ją trochę podnieść:)

ocenił(a) film na 7
dresik

mnie tez sie podobal, ciekaw jestem tych "ciekawszych pozycji" ....transformers, spiderman, nowy superman? dla mnie te filmy sa takie same i oprucz efektow specjalnych niema w nich nic ciekawego, GH jest przynajmniej zabawny i nie wieje nuda jak w pozostalych superherokmiotach, ode mnie 7/10