PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5982}

Gwiezdne wojny: Część III - Zemsta Sithów

Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith
2005
7,6 263 tys. ocen
7,6 10 1 262847
6,4 57 krytyków
Gwiezdne wojny: Część III - Zemsta Sithów
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Część III - Zemsta Sithów

Wiem że to ie forum gier ale Star Wars to Star Wars. Którą część gry Kotora podobała by się bardziej. Ja wolę jedynke ale dwójka też jest miejscami spoko. Jedna rzecz która w dwójce była fajna to srebrny miecz świetlny, fajnie się prezentuje.

ocenił(a) film na 10
Mateo_SF

Nie mam pojęcia o czym Ty do mnie rozmawiasz, więc nie wybiorę żadnego Kotora

ocenił(a) film na 10
Kamil_21

Kurde kazdy fan Gwiezdnych wojen wie co to jest Kotor amianowicie
Star Wars: Knights of The Old Republic i Star Wars: Knight of the Old Republic II: The Sith Lords

ocenił(a) film na 7
Mateo_SF

Człowieku, jedynka i nic więcej!!!! Najlepsza gra w jaka grałem!!! Zresztą, imię mówi samo za siebi :P . W jedynce wszystko było super, od początku do końca. Dwójkę przeszedłem 3 razy (jedynke 4 razy), ale w dwójce nie zdobyłem i nnie odkryłem wszystkiego, bo miałem np. 4 jedi w druzynie, a mozna więcej. A jak juz mówimy o grach to czy ktoś może mi napisać czy w KOTOR 2 można znaleźć gdzieś szatę Star Forge (tą, co mam na obrazku), i czy mozna spotkać gdzieś np. Cartha z pierwszej części, a jeżeli tak, to gdzie. Proszę o odpowiedź! Pozdrawiam!!!

ocenił(a) film na 10
Jeordie_White

No ja jedynke przeszedłem 2 razy, po jasnej i ciemnej, i 3 razy więcej niż pół. A co do dwójka to tylko raz, za nudna była, dopiero na końcu coś się dzieje. Cartha niespotkałem ale słyszałem że można, Jedi z drużyny nierobiłem bo jakoś niemiałem ochoty, przeszedłem raz i starczy.
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Mateo_SF

A mi kotor nie chodził :( A jak już mam kompa na którym pójdzie z łatwością to nie mam z kąd kotora załatwić :((( Ale powiem jedno - STAR WARS JEDI KNIGHT: JEDI OUTCAST - Dzięki tej grze pokochałem Star Wars.

ocenił(a) film na 10
WEJDER

No ja chyba to sobie ściągam, a grałeś w Jedi Knight: Jedi Academy?? albo którąś z filmowych gier, ja grałem w The Phanton Menace na Play Station, na początku mi podszedł ale później już się zaciąłem i olałem. A świetne jest jeszcze Lego Star Wars, jedynke posiadam, świetny humor tylko że krótka. A co do KOTORA to z neta sobie ściągnij, albo jak chcesz to możesz się ze mną wymienić bo dwójke mam zapakowaną na kompie tylko trzeba na płytki wrzucić.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
Mateo_SF

a wracajac do tematu to zdecydowanie 1!! O dwojce nie mozna powiedziec ze to badziewie bo momentami bylo dobrze, a anwet bardzo dobrze! Klimat w obu gierkach byl tak mocarski ze rzadko mozna spotkac teraz takie giersiwo gdzie siedzisz z wypiekami na paszczy i zarywasz nocki!
PS. Lego rzadzi! te 2 gierki sa kozackie! Chociaz tylko 2 razy w zyciu w nie gralem u kumpla! :D Ale sa spoko! :D
Pozdro

ocenił(a) film na 10
thorin_Wlkp

Chyba jednak bardziej podoba mi się pierwszy KOTOR. Chociaż dwójka też jest świetna.

użytkownik usunięty
Mateo_SF

Bo ja wiem? Jedynka ma swój niepowtarzalny klimat tam czujesz, że robisz coś ważnego, że ratujesz galaktykę(lub ją podbijasz). Dwójka jest bardziej mroczna a wydarzenia dzieją się na drugim planie.

ocenił(a) film na 7
Mateo_SF

Zapraszam wszystkich fanów obydwu gier jak i miłośników Revana na bloga:
http://www.filmweb.pl/blog/entry/449335/Historia+Revana.html

Mateo_SF

Grałem w obydwie części. Jednak drugiej nie przeszedłem, ze względu na awarie kompa i wszystko się skasowało i nie chciało mi się od nowa grać PP.
Jedynke przeszedłem. Nie moge powiedzieć, że gra nie wciąga. Obydwie części są niesamowite. Fabuła w pierwszej części jest genialna. Niespodziewałem się takiego bohatera jakim gram. Ale szkoda tylko, że jak gram ponownie nie ma już tego zaskoczenia :(
Denerwuje mnie tylko grafika. Słaba jak na to by ukazać świat Star Wars.

Mateo_SF

Ja grałem tylko w jedynkę a dwójkę nie grałem,dostałem po angielsku no i niewiele przeszedłem.Gdyby wtedy była po Polsku to bym więcej przeszedł.Ale chyba dwójka jest fajniejsza.

użytkownik usunięty
Mateo_SF

Ktoś tu nie zna angielskiego? I sie do gier zabiera? I to do RPG jak KOTOR? OMG...

Nie zrozumie się wszystkiego w Kotorze(szczególnie w 2) jeżeli zna się podstawy angielskiego. Do tego trzeba być bardzo ale to bardzo w angielskim. To, żaden wstyd, że nie rozumie się gry.

Mateo_SF

Stanowczo KOTOR 1! Mam sentyment do Revana. A co sadzicie o Battelfront i Jedi Academy?

Tessa_2

Wolę w 10000% kotora1 przeszłam ja 3 razy po ciemnej stronie i jest super! Natomiast 2 jeden raz takze po ciemnej ale jest stanowczo za nudna i ma strasznie glupie zakonczenie, nie tak jak we wspanialej 1 !!!

malwa016

Mój avatar mówi sam za siebie... kotor 1! Dlaczego? W jedynce masz wreszcie szansę być kimś :)

Mateo_SF

Pierwsza część, przeszedłem kilka razy... W dwójce drużyna jakaś taka gorsza... nawet dwójkę se odpuściłem i mi się nie chciało przejść całej :P Jedyny minus jedynki to brak płaszcza dla Jedi i tyle :D