PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=671049}

Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi

Star Wars: The Last Jedi
2017
6,8 153 tys. ocen
6,8 10 1 152753
7,1 79 krytyków
Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi

Witam na tym forum ,będziemy się zastanawiać kim tak naprawdę jest mistrz Kylo Rena czyli Naczelny wódz Snoke grany przez Andy'ego Serkisa moja teoria jest taka ,że to jest mistrz Dartha Sidiousa Darth Plagius , który został wspomniany w epizodzie III Zemście sithów przez Palpatinea , który opowiadał o nim Anakinowi po to by ten przeszedł na ciemną strone mocy i uratował swoją żonę Padme przed śmiercią w trakcie ciąży , myślicie ,że to dobra teoria piszcie swoje teorie jeśli się z tą nie zgadzacie . :D Pozdrawiam marvelfan -filmweb [deadpool ] , P.S wszyscy mile widziani na tym temacie :D z wyjątkiem trolli;D

ocenił(a) film na 7
marvelfan_filmweb

Dałem obszerne dwie teorie na forum, nie mam linku i znaleźć nie mogę, niektórzy napiszą że twórcy mówili że to nie Plagius, ale w Imperium kontratakuje nawet aktorzy którzy grają w filmie nie wiedzieli że Vader jest ojcem Luka....

WTTW_FILM

aha no to dziwne , pewnie dopiero przy filmie się dowiedzieli , czekasz na rogue one lub episode viii , skomentujesz moją notatke na blogu bitwa 42 jean grey vs mystique ?

ocenił(a) film na 7
marvelfan_filmweb

Czekam na oba :)

WTTW_FILM

To dobrze , skomentujesz moje odliczanie do Deadpoola lub x men apocalypse , interesujesz się marvelem , skomentujesz moją bitwę 42 Jean Grey vs mystique lub shredder vs vader?

marvelfan_filmweb

Najbardziej chciałbym żeby to był Jar Jar xd.
A tak na serio może Darth Pleagus?

Maks332

Mpim zdaniem , to też jest Darth Plageus , mistrz Sidiousa , bo Jar jar nie .

marvelfan_filmweb

W części III gdy Palpatin opowiadał Anakinowi o Plageusie powiedział cytuje:
Anakin - I co się z nim stało?
Palpatin - Jego uczeń zabił go gdy spał. To paradoksalne prawda? Ochraniał innych od śmierci ,ale nie ochronił siebie...

Michal14PL

PS Więc Plagues raczej nie żyje.

ocenił(a) film na 1